Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

mihaifgm

Play Staff
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Poor

About mihaifgm

 • Rank
  Devoted

Recent Profile Visitors

420 profile views
 1. Salut, nu ai citit regulamentele.
 2. Salut, nu ai citit regulamentele. Poti reveni peste o saptamana cu o cerere noua cand vei citi regulamentul.
 3. Salut, din pacate nu ai respectat modelul. Poti reveni peste o saptamana cu o cerere noua cand vei respecta modelul.
 4. Salut, Alexandru! Din punctul meu de vedere nu esti pregatit pentru aceasta functie, motive foarte slabe, eu zic ca trebuie sa te mai acomodezi cu serverul si sa refaci cererea. Momentan votul meu este
 5. Salut, multumim ca vrei sa te alaturi echipei noastre, cererea ta este ok, ai un hist curat si cred ca meriti o sansa.
 6. Salut, nu ai citit regulamentul, nu ai atins minimul de cuvinte, ai greseli de scriere. Poti reveni cu o noua cerere peste o saptamana cand vei citit regulamentul si vei indrepta cele spuse de mine.
 7. Nu ai sanse sa intri in staff cu un CNP fals, zici ca esti fata dar cnp-ul tau incepe cu "5" adica sex masculin. De la mine ai :
 8. Salut, ai sanctiuni recente https://imgur.com/a/GSzrzbL Ca si membru staff nu ai voie sa folosesti autoclicker sau sa stai afk mai ales in sistem anti afk.
 9. Salut, Andrei! Multumim pentru cerere. Nu ai citit regulamentul, cnp-ul corespunde cu varsta, ore ai destule, insa, motivele sunt cam slabe. Momentan de la mine ai Cand vei citi regulamentul si vei mai imbunatati motivele poti reveni cu o noua cerere, posibil sa mi se schimbe votul.
 10. Salut, multumim pentru cerere, totul este ok insa vreau mai multa activitate de la tine, cererea este ok iar de la mine ai: Bafta!
 11. Ideea cu o versiune mai mare este chiar buna, multi playeri ma intreaba pe mine personal daca pot lua iteme din versiuni mai mari, deci asta ar fi o idee buna.
 12. Salut, nu ai respectat modelul Fa o cerere din nou peste o saptamana, dar sa respecti modelul.
 13. Salut, numele tau nu este valid, am scris /whois _ZickM_ , nu ti-a gasit numele, probabil ca nu ai intrat niciodata pe SkyBlock.
 14. Salut! Din pacate nu ai citit regulamentele, nu ai orele minime, cerere slaba, nu ai scris motivele. Te astept cu o cerere noua cand vei indeplini ce am spus eu.
 15. mihaifgm

  Reclamatie .

  Asa e, plus ca te-am prins si eu cu hack, insa nu aveam programul de filmat deschis.
×
×
 • Create New...