Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

TakenN1

Addicted Gamers
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About TakenN1

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. cerere recuperare grad 1. Nickname: TakenN1R2. Sectiune: Factions3. Cine ti-a scos gradul?: Nyx4. Motivul: sectiunea mai avea 1 jucator constant si nu avea rost sa stau 2h pe sectiune afk..5. Cand ti-a fost scos gradul?: acum o luna6. Comentarii aditionale: nup
 2. Salut @Masson de la mine ai un contra pt urmatoarele motive : -foarte toxic pe chat -joci cu hack pe alte conturi care sunt la farmat -post hunter(acesta nu cred ca este un motiv dar l am pus sa fie =] Iti multumesc ca ti ai ocupat timpul sa faci aceasta cerere. Te mai asteptam sa revii cu o alta cerere dupa ce iti revizuiesti comportamentul, multumesc.
 3. la 30 playeri aveti 600 power e destul de naspa
 4. imi pare rau =( : https://prnt.sc/t5jlbx https://prnt.sc/t5jlsx https://prnt.sc/t5jmhl
 5. Salut, cum a precizat si colegul meu razvan are undele probleme de conexiune si are ping 999+ poate in acel moment i a picat. din partea mea ai un
 6. abia ce s a logat pe sv si are "anti-damage ul " timp de 3 sec cat a durat si videoul tau..
 7. nu ai citit regulamentele esti foarte toxic si joci cu hack pe alte conturi
 8. TakenN1

  gg TakeN1R x3

  salut @Masson spam ul avoid nu trebuie sa fie consecutiv : https://prnt.sc/t018jh
 9. TakenN1

  gg TakeN1R

  salut @Masson este fix aceasi poza numa ca ai pus doar chatul te rog frumos sa pui ambele poze in care ti am dat mute de 2 ori fara edit Multumesc
 10. TakenN1

  gg TakeN1R x2

  salut @Masson 1. in primul rand ti am dat 1 data mute : https://prnt.sc/t00yho 2. ai facut ss ul putin mai tarziu, daca te uiti sunt aceleasi mesaje.
 11. Salut @Masson in caz de nu stiai cuvantul jalnic NU este unul jignitor, sa ti demonstez "jálnic, -ă adj. (d. jale). Care inspiră jale, foarte trist, lugubru: glas, spectacul jalnic. Deplorabil, lamentabil, de plîns: spectacol jalnic. Adv. În mod jalnic: un clopot suna jalnic." eu nu gaseste in aceasta DEFINITE ceva jignitor plus i am raspuns si lui petre pe acest motiv.
 12. TakenN1

  GG taken

  Salut @NoniX24 uite si dovada mea : https://prnt.sc/szvykp PS in prima poza pusa de tn acela este spam nu spam avoid.
 13. Salut @PetreLupMexican vad ca insisti cu reclamatiile.. uite si dovada mea : https://prnt.sc/szvvtx PS nu au trecut 20-30sec intre mesajele da te de catre tine si ai facut ss doar la ce ai vrut tu.
 14. @petrelup @PetreLupMexican cum ai dorii sa ti dau mute pt ca ai scris de 3 ori cand sanctiunea pt spam avoid este de la 4+ termina odata cu warn hunting-ul asta si joaca te ca omul, nu ti faci decat tie rau .
×
×
 • Create New...