Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

DjSnak30

Addicted2 Staff
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

DjSnak30 last won the day on March 10

DjSnak30 had the most liked content!

Community Reputation

6 Poor

1 Follower

About DjSnak30

 • Rank
  HELPER | Survival 1.8
 • Birthday 09/30/2001

Recent Profile Visitors

237 profile views
 1. pune dovada pentru care ai dat mute-ul ca sa nu iei remove
 2. Salut, aceasta sintagma ''pana mea" face trimitere la un limbaj neadecvat, tocmai de aceea ai fost sanctionat cu 10 minute mute conform regulamentului pentru cenzura. Conform DEX cuvantul cenzura inseamna suprimarea unei idei, in cazul tau inseamna a spune aceeasi injuratura doar ca o spui CENZURATA ceea ce se reduce sanctiune. https://imgur.com/a/UyEs67M Am lasat si dovezile mai sus. Sincer ar fi trebuit sa iau masuri si pentru limbajul folosit pe sign dar am preferat sa las de la mine.
 3. Sa se uite managerii la ultimele 2minute din filmare. Eu am acordat sanctiunea corect!
 4. va rog sa ma scuzati pentru intarziere, am un deces in familie https://imgur.com/a/9LI8wnS
 5. Probabil ți a dat Ban Avoid, acest ban se da în momentul în care tu ai ban pe un cont, se uita la IP și vede ca mai ai un cont cu care ești online, ceea ce înseamnă Ban Avoid, din ce vad, acest ban nu este nefondat.
 6. Dragul meu, am avut 2 reclamații cum ca ai auto, tocmai de asta ți am cerut control, altfel nu îți stricam eu seara sa stii😘
 7. https://imgur.com/a/Aoa49ZO Nu adaug alte comentarii dar tu nu ai spus ca nu iti suparta pc-ul acele programe, pur si simplu ai spus ca nu ai tim, dupa cum se vede pe ss-uri nu ti-am lasat 3 minute, ti am lasat 5 asa ca aveai destul timp sa raspunzi si sa descarci anydesk.
 8. In cazul in care sunteti luat la control, programul care va fii utilizat in prim plan este AnyDesk sau Team Viewer. In cazul in care PC-ul player-ului respectiv nu suporta aceste programe, se va folosii Screen Sharing de la Discord. Daca un jucator nu accepta controlul prin intermediul programelor furnizate mai sus, acesta va fii sanctionat pentru "Necooperare control". Dovezile le voi prezenta mai e deoarece nu sunt la pc acum, țin sa menționez ca tu ai spus, asa cum se va dovedi maine ca refuzi controlul!!
 9. Nu prezint dovezile deoarece nu a respectat modelul.
 10. https://imgur.com/a/4AEVNfR https://imgur.com/a/GjepOyc https://imgur.com/a/p6EbSn0 Abia intrasem pe server, m-a chemat unul din jucatorii cu care se batea, si ca sa calmez situatia, i-am dat lui kick. Dupa ce am aflat cum stau treburile, unul din cei ce era acolo care se batea cu Akordat a luat jail pentru deranjarea modului de joaca. Ceea ce am facut a fost doar ca sa ii linistesc si sa pot afla care este vinovat si pentru ce. Dovezi cum ca el ar fi facut tpa+kill nu sunt asa ca nu am luat masuri
 11. https://www.youtube.com/watch?v=7RoYszL4ruA https://www.youtube.com/watch?v=4G52ulCbDWw In prima filmare se vede ca erai afk, pana pornisem filmarea a mai trecut ceva timp, iar in a doua se vede clar ca erai afk pe /v si farmai. Mai mult de atat nu am ce spune.
 12. Am crezut ca ai spus kit, oricum nu vad de ce ai facut plangere pentru asta. Dupa cum se vede vorbeam si cu altii pe chat. https://imgur.com/a/dubRoGX frumos limbaj oricum ,nu-i bai
 13. https://imgur.com/a/tu9Fvwj Marori @Tania33 nu are rost sa discut afirmatiile se va observa in screenshot-uri
 14. https://imgur.com/DGNWCCU https://imgur.com/bYcwNov sper sa mearga @Razvan
 15. PRO, ai activitate, ajuți jucătorii, meriți acest grad 😎
×
×
 • Create New...