Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

IonutChT

Addicted Gamers
 • Content Count

  403
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Poor

1 Follower

About IonutChT

 • Rank
  Dedicated

Personal Information

 • Location
  Hawaii
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,196 profile views
 1. Dovada ca am dat tp la tine/cand dadeam cu bulgari?
 2. Reclamatie FreeStyle. 1. Numele tau din joc: Ionut_cHt 2. Numele jucătorului reclamat: FreeStyle 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am dat /tpa la el, mi-a acceptat si ma plimbam pe la el prin protectie, fara sa-i fac nimic si ma trezesc dintr-o data cu jail 30min. Ok, apreciez. 4. Martori: .... 5. Sectiune: 1.8 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/G1Potqr
 3. Cerere [1.16.4] Cu ce nick-uri joci pe server: Ionut_cHt Varsta: 16 Primele 7 cifre din CNP(minim 14 ani): 5050121 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper (Intre 30 si 50 de cuvinte): Consider ca m-as califica deoarece am mai fost in staff, pe parcursul acestei perioade consider eu ca mi-am facut treaba cum trebuie, sunt activ, serios...si nu vorbesc cand nu trebuie... Discord (Obligatoriu) : Ionut_cHt#7316 Ai citit regulamentele? : xmas. Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie): [Aici] Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Cel mai probabil seara. Mentiune: Cei care dau contra pe motiv "Nu te-am vazut activ pe chat" vreau sa va reamintesc ca nu e treaba mea ca si jucator sa va fac treaba.
 4. IonutChT

  CE arma ?

  https://www.emag.ro/cutit-briceag-tip-pumnal-skull-mdm240/pd/DCWV14BBM/
 5. Habar n-am. "Ii vad p-ai tai sunt somnorosi ca Drupy feelingosi ca Gropy Cam fricosi ca Gupy panicosi ca Scooby Parand zelosi n-ai dubii Ca sunt gelosi c-ai mei sunt sangerosi ca lupii"
 6. IonutChT

  Alegerea

  Nu stiu ce-s astea. Jianu/Cedry2k
 7. Ce ai face daca ai fi Bill Gates?
 8. IonutChT

  Rima

  Ar trebui sa te faci scriitoare. Mie creieru'-mi da eroare.
 9. IonutChT

  Geografie!

  Japonia : Bucuresti....
×
×
 • Create New...