Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

CasanCastan

Addicted Gamers
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About CasanCastan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CasanCastan's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

 1. Salut @yKuno, aseara cand m-ai intrebat de ce ti-am luat arcul ti-am spus ca nu am acces sa iau/pun iteme in invetar cu ajutorul comenzii /invsee (o sa pun o dovada la final), am acces doar sa vad itemele din inventar, nu stiu cine ti-a luat arcul sau poate chiar nu l-ai avut. Dovada: https://imgur.com/gallery/KjAjXYm https://imgur.com/gallery/KjAjXYm https://imgur.com/a/KjAjXYm
 2. Cerere recuperare grad - CasanCastan 1. Nickname: CasanCastan 2. Sectiune: admin survival 1.16.4 si moderator survival 1.15.2 3. Cine ti-a scos gradul?: Rydan 4. Motivul: m-am retras din cauza unor probleme personale 5. Cand ti-a fost scos gradul?: 24.10.2020 6. Comentarii aditionale: -
 3. Salut @andrei12qs, pentru a face o reclamatie trebuie sa respecti modelul (acesta este modelul). Azi ai primit jail pentru auto clicker (dovada) , dupa ce ai primit jail am mers sa verific daca ai intrat in jail (am oprit filmarea inainte sa merg la /warp jail) si am observat ca inca dadeai in pereti, deci am stiu ca tu chiar nu erai la pc si aveai auto clicker.
 4. Salut @R3fLLex, in dovada ta se vede doar mute-ul, iar in dovada lui @Nyx se vede si propozitia in care l-ai jignit pe kirito990, deci ai fost sanctionat corect.
 5. Salut @BetisorMihai, la fel cum au spus @Porto si @Tania33 acea regula este din regulamentul staff-ului. Ea se refera sa nu te adresezi cu ma, ba, fa sau alte cuvinte de genul colegilor din staff si ce a scris snowman878 nu a fost o jignire, doar la intrebat pe BaconMan cum se urca pe pereti.
 6. Salut @BetisorMihai, cand ai fost in staff erai foarte activ, ajutai playerii si staff-ul care era la inceput. Sper sa revii in staff, de la mine ai un pro.
 7. Salut @vango, ieri mi-am dat mute pentru un test (ar fi trebuit sa scriu la motiv "test"), ca sa vad daca imi pot da mute singur. Nu consider ca a fost un abuz pentru ca: 1.A fost doar o singura data (si nu o sa se mai repete). 2.Daca primeam mute de la alt staff nu imi dadeam unmute. 3.Nu am facut acest test pe un jucator, adica sa ii dau mute fara motiv. Stiu ca am gresit (nu ar fi trebuit sa incerc), dar nu o sa se mai repete si a doua oara.
 8. Salut @Nell3, pentru ca o reclamatie sa fie luata in considerare iti trebuie dovezi. Pentru partea cu discord-ul nu stiu ce sa zic pentru ca este privata, dar pe server am vazut ca tu ai vorbit urat cu el, iar el nu. Aici e o dovada cum ai vorbit cu el
 9. Salut @kai, l-a fel cum a spus si prietenul meu @BetisorMihai pe la ora 13:20 eram doar noi 2 playeri ca si staff, iar pe sectiune erau aproximativ 50 de playeri online. Era aproape imposibil sa le raspundem la toti. Dovada (am facut ss-ul putin m-ai tarziu la ora 13:48 dar am fost acceasi playeri si acelasi staff)
 10. Salut @kai, azi ti-am dat mute pentru ca m-ai spamat in privat, cu motivul spam, nu cu motiv default. In regulament spune ca pentru spam se pedepseste cu mute 10 minute, la fel si la spam in privat la staff (10 minute mute). Tu ai spus in reclamatie ca ti-am dat mute 20 de minute, asa ca am atasat 2 screen shott-uri ca si dovada. Dovada
×
×
 • Create New...