Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

CasanCastan

Play Staff
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Poor

1 Follower

About CasanCastan

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut @VraciulJr, cererea ta este bine formulata, ai respecatat modelul, dar nu ai citit regulamentele!
 2. Salut @adelgeoYT, nu ai citit regulamentele si la motive puteai sa scrii mai mult (sunt mai putin de 30 de cuvinte care era minimul), iar poza cu orele era mai bine daca o puneai pe imgur sau pe un alt site de genul.
 3. Salut, votul meu pentru aceasta cerere va fii contra pentru ca ai sanctiunii, chiar si jail pentru hack (auto clicker) de doua ori si nu ai citit regulamentul.
 4. Salut @filip12, votul meu pentru aceasta cerere o sa fie contra pentru ca ai multe sanctiuni si unele sunt recente (https://imgur.com/a/l3rah82), la prima ta cerere ai spus ca ai 15 ani si acum spui ca ai 17 ani (aici e prima cerere).
 5. Salut @andrei12qs, pentru a face o reclamatie trebuie sa respecti modelul (acesta este modelul). Azi ai primit jail pentru auto clicker (dovada) , dupa ce ai primit jail am mers sa verific daca ai intrat in jail (am oprit filmarea inainte sa merg la /warp jail) si am observat ca inca dadeai in pereti, deci am stiu ca tu chiar nu erai la pc si aveai auto clicker.
 6. Salut @R3fLLex, in dovada ta se vede doar mute-ul, iar in dovada lui @Nyx se vede si propozitia in care l-ai jignit pe kirito990, deci ai fost sanctionat corect.
 7. Salut @BetisorMihai, la fel cum au spus @Porto si @Tania33 acea regula este din regulamentul staff-ului. Ea se refera sa nu te adresezi cu ma, ba, fa sau alte cuvinte de genul colegilor din staff si ce a scris snowman878 nu a fost o jignire, doar la intrebat pe BaconMan cum se urca pe pereti.
 8. Salut @Obliviousair, ai facut o cere de helper ok, ai respectat modelul, ai citit regulamentul, ai varsta necesara de a intra in staff, ai orele necesare, dar azi cand am intrat pe minecraft (pe la ora 19:30), am vazut ca erai afk de pe alt cont (mai exact ObliviousairJ) pe care aveai auto clicker si un fel de ,,aim bot" (adica urmarea mobii automat) si o sabie foarte ciudata care se repara automat. Pentru faptul ca joci cu hack de pe alte conturi ai contra de la mine. Aici sunt cateva dovezi: https://imgur.com/a/SEJF5mi
 9. Salut @BetisorMihai, cand ai fost in staff erai foarte activ, ajutai playerii si staff-ul care era la inceput. Sper sa revii in staff, de la mine ai un pro.
 10. Salut @iSaBeLl, ai facut o cerere ok, ai respectat modelul, ai citit regulamentul, ai orele necesare, dar pentru faptul ca nu te-am vazut niciodată activa pe chat sau ajutand playerii o sa iti dau contra, daca nu o sa fi acceptată acum, poti sa faci o cerere de helper din nou săptămână viitoare si poate pana atunci o sa fi mai activă pe chat.
 11. Salut @vango, ieri mi-am dat mute pentru un test (ar fi trebuit sa scriu la motiv "test"), ca sa vad daca imi pot da mute singur. Nu consider ca a fost un abuz pentru ca: 1.A fost doar o singura data (si nu o sa se mai repete). 2.Daca primeam mute de la alt staff nu imi dadeam unmute. 3.Nu am facut acest test pe un jucator, adica sa ii dau mute fara motiv. Stiu ca am gresit (nu ar fi trebuit sa incerc), dar nu o sa se mai repete si a doua oara.
 12. Salut @Marmuradecarton, ai facut o cerere ok aranjata dar continutul nu este ok. Ti-am spus pe minecraft ca trebuie sa ai minim 14 ani pentru a deveni helper sau staff (prin cerere pe forum), nu ai pus CNP-ul, nu ai citit regulamentul si nu ai pus dovada de la orele jucate. Imi pare rau, dar ai un contra de la mine.
 13. Salut @Xoxo24, ai facut o cerere scrisa corect, ai respectat modelul. Ti-am verificat istoricul si ai doar 4 sanctiuni, ultima care a fost acum o saptamana. Te-am vazut online de multe ori, ajutand playerii. Cred ca meriti si tu o sansa, asa ca ai un pro de la mine.
×
×
 • Create New...