Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

arymo

Play Staff
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

arymo last won the day on September 19 2020

arymo had the most liked content!

Community Reputation

1 Poor

3 Followers

About arymo

 • Rank
  Dedicated

Recent Profile Visitors

444 profile views
 1. qVooDoo , regscanner ul tot timp ul e glitch uit intelege, chiar si zyww a zis ca e glitch uit de ce nu ai dat 2 scan uri ?, daca dadeai 2 scan uri si era diferit era glitch uit a da, de ce nu te-ai uitat daca il are instalat sau ceva?, intele odata tu tot timp ul faci cu regscanner ul si doar la oameni mei din team le dai tu ban si la aia ai tai nu le dai pentru regscanner si zyww a zis . a da, daca tot zici ca regscanner ul nu e glitch uit te astept discord sa imi dai parta sa mergi chiar tu si sa iti cauti singura autoclicker in regscanner sa vezi, salut!.
 2. Cerere Recuperare Grad mospx 1. Nickname: mospx2. Sectiune: Assassins3. Cine ti-a scos gradul?: nyx4. Motivul: am avut niste probleme in familie5. Cand ti-a fost scos gradul?: 31.3.20216. Comentarii aditionale: as putea sa primesc grad ul pe lxrdArymo_ va rog frumos?
 3. Chiar ar fi interesanta aceasta sectiune mai ales pentru pvp.
 4. Salut, EricMihai004 doar ti-a acordat ban ul!, cand ti-am cerut anydesk ul tu ai iesit si ai spus ca ti-a dat crash, chiar qvoodoo zicea sa astept ca ti-a dat crash. Te-am asteptat 3 minute sa intri puteam sa i zic la colegul meu EricMihai004 sa iti dea ban fix cand ai iesit de pe sectiune, dar eu am avut bunul simt sa astept dupa tine 3 minute. A da, daca tu zici ca nu ai fost on cand ti-am cerut anydesk ul atunci de ce colega qVooDoo a zis sa ca ti-a dat crash?. Daca tu spui ca nu ai fost on pe sectiune cand ti-am cerut anydesk ul la control te-a dat de gol colega mea qVooDoo. te-am asteptat 3:01 minute atat am avut si pe filmare si apoi am mai stat inca 3 minute sau 4 minute sa vad daca intri dar eu am oprit filmarea la 3:01, a da daca tot spui tu ca nu erai on erai pe /v si fix cand ti-am cerut anydesk ul ai iesit, si qVooDoo a zis ca ti-a dat crash daca nu erai pe sectiune nu mai spunea asta qVooDoo se vede tot pe filmare Bafta !. : (din pacate nu se vede cand te-am luat la control)
 5. arymo

  LLxrdToxic__

  ok dar cine te-a bagat pe tine la martor sa iti dai cu parerea? nimeni din pacate
 6. arymo

  LLxrdToxic__

  Zquare am fost sactionat ca motiv ca ce ? ca dadeam cu rod u si ma urcam in spawn ??, daca eram in lupta aia era altceva dar nu ma bateam cu nimeni se vede si pe filmarea ta degeaba
 7. arymo

  Reclamatie ytecbr

  Salut, imi cer scuze ca mai fac un topic dar, eu ti-am facut s tap uri si w tap uri nu inteleg pentru ce imi iau false ban ca iti fac s tap w tap ? macar zii si un minut sa vad in care aveam cheat si control nu facem ??? , macar un control sa vezi imi dai false ban ca te oftici ca iti prind combo uri sau ca mai omorat ?? nu inteleg macar zii un minut te rog eu
 8. Reclamatie ytecbr 1. Numele tau din joc: mospx 2. Numele jucătorului reclamat: ytecbr 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: imi da ban 8 ore pe motiv ul hack si nici nu ma luat la control, si + cand mi-a dat ban eu eram in pat as dorii si eu dovada ca am avut hack 4. Martori: lordToxic_ 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: /hist mospx
 9. Reclamatie NeverGiveUp 1. Numele tau din joc:lxrdArymo_ 2. Numele jucătorului reclamat: NeverGiveUp 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: unul a injurat i a zis lbj ul si eu daca ziceam acel cuvant imi luam mute, unul a spamat cu acelasi cuvant de 5 ori la avertizat e clar si cu acest nou staff 4. Martori: AlexFTWGaming 5. Sectiune: assassins 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/h2Nj2GZ
 10. arymo

  reclamatie Pyven

  Salut, am sa ma bag la aceasta reclamatie pentru ca chiar tu mai pus la martor . Ti-a gasit in paladin koid client , si ca sa stii se poate injecta koid in lunar !
 11. Salut, am fost martor la acest eveniment pe confa cu pyven. El sa uitat in disk investigator si a gasit auto si vape ul.Vape ul merge pe win 7 , cand cumperi vape iti trebuie sa pui un email si o parola , si apoi dupa ce ai cumparat vape ul iti trimite licenta pe gmail si el a vrut sa verifice sa vada daca i-a trimis o licenta de vape, (Asa sunt la toate ghost client urile) poate confirma si Pyven ca eram confa cu el si cu altii si printre ei se aflau si EricMihai004 si fancy + puteti sa cautati si pe youtube sa vedeti ca merge si pe win 7 vape ul, pentru ca alte ghost client uri pe scurt itami,koid nu merg pe win 7 dar vape ul merge . Dupa cum a trimis si mai sus Pyven dovezi am sa le dau si eu si am sa explic putin https://imgur.com/a/rV7ozdi in prima poza vezi clar ca ai intrat pe vape.gg si la account apoi ai forumul de la vape apoi mai ai inca 3 vizite pe site ul de la vape, apoi in a 2-a poza vezi clar cum ai 2 site uri de la autoclicker apoi ai jucat cu numele 666autoclicker un cont facut de tine cum ai zis si tu, pentru ca dupa 666autoclicker sunt mesaje de la add2 . Zquare tu find staff trebuie sa stii ca vape ul merge pe win 7 la fel si tu qVooDoo atat timp cat voi sunteti staff ar trebuii sa stiti. Asteptam decizia unui manager. Bafta! EDIT : Mai vreau sa adaug ca daca nu mergea vape ul pe win 7 nu mergea nici ala crackat atat!
 12. Reclamatie 2keloLow 1. Numele tau din joc: lxrdArymo_ 2. Numele jucătorului reclamat: 2keloLow 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: hack 4. Martori: yrecks_ 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze:
×
×
 • Create New...