Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

PoKerFacE

Play Staff
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Poor

About PoKerFacE

 • Rank
  Just got Addicted
 • Birthday 11/12/2002

Recent Profile Visitors

195 profile views
 1. Salut @filip12 si iti multumesc pentru timpul acordat realizarii acestei cereri! Desi cererea ta este una destul de buna (lasand la o parte nu putinele greseli de scriere) si esti destul de activ pe servar, mie personal nu mi-ai dat impresia ca meriti sa primesti aceasta functie deoarece: 1. In repetate randuri esti toxic cu membrii staff, chiar ieri m-ai facut pe mine prost (ai dovada in reclamatia pe care mi-ai facut-o) 2. Nu pari genul de persoana care sa munceasca eficient in echipa, modul tau de exprimare este unul greoi, esti o persoana cu care e destul de greu sa te intelegi deoarece te legi de tot felul de probleme marunte pe care le au ceilalti dar cand vine vorba despre negi totul, tot la intamplarea de ieri cand m-ai facut prost mi-ai spus si ca ti-am dat mute degeaba. 3. Ai sanctiuni recente https://imgur.com/g1ZkdM0 4. Cele spuse mai sus de catre Tania. Avand in vedere cele prezentate, ma declar intrarii tale in staff. Iti recomand sa fii perfectionist si cu tine insuti si sa incerci sa repari defectele pe care le ai dupa care sa revii cu o noua cerere.
 2. Salut @filip12! Imi pare rau de neintelegerea creata,cred ca acum e momentul sa lamuresc situatia: Am dat tp la cezrxde exact cand mi-ai spus dar cu vanish(nu cum ai crezut tu), am lasat jocul in bara pentru a opri vechea filmare si pentru a porni alta dupa care am reintrat pe minecraft si, uitandu-ma in jur am avut impresia ca sunt la spawn, pe acoperis desi eram la warp pvp, acest fapt m-a facut sa scot vanish-ul crezand ca e o alarma falsa. Dupa cum se observa pe filmare prin mica mea greseala nu am facut decat sa il opresc din a te ataca si, ulterior i-am spus ca nu are voie sa faca tpakill nici macar la warp pvp deoarece acesta a intrebat pe chat daca este permis. Cat despre acel mute, eu zic ca e destul de clar motivul pentru care l-ai primit. Imi asum greseala pe care am facut-o scotandu-mi vanishul prea repede dar totusi nu consider ca este o greseala mare. O zi frumoasa!
 3. Salut @filip12 ! Deseori, dimineata nu este niciun membru staff on deoarece majoritatea avem scoala. AndreyRO235 a primit mute pentru nerespectarea regulamentului.
 4. Salut @filip12! Imi pare rau pentru ce s-a intamplat la warp pvp, tu fiind victima acelui team. Am fost si eu acolo si am filmat toate cele intamplate, reuitandu-ma pe filmarea ta nu se observa foarte clar ce a fost acolo deaceea am incarcat si eu inregistrarea facuta din perspectiva mea iar in minutul 5 se observa ca acolo era un team de 5, nu de 6 cum ai spus tu in reclamatie dintre care, 4 au luat jail: isdjflasefe, WireBlaze, ImaTheKing123 si AlexSCOG11. Urmeaza ca si cezrxde sa fie sanctionat cand va intra. Link videoclip:
 5. Cerere Helper Survival 1.16.1 Prenumele tau: Timotei Cu ce nick-uri joci pe server: __PoKerFacE_ Varsta: 17, in 12 zile 18. Primele 7 cifre din CNP(minim 14 ani): 5021112 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper (Intre 30 si 50 de cuvinte): Consider ca ma calific pentru functia de helper deoarece regasesc la mine toate caracteristicile pe care un helper bun trebuie sa le aiba. In primul rand, imi place sa fac tot ceea ce aceasta functie pretinde si anume sa ajut playerii, sa ma asigur ca regulamentul este respectat si sa pastrez o relatie de prietenie cu toata lumea. In al doilea rand, capacitatile mele de a comunica si de a munci foarte bine in echipa m-ar face capabil sa rezolv orice problema pe care o pot intampina, aceste caracteristici mi le-am dezvoltat mult in ultimii ani facand parte din mai multe staff-uri incepand chiar din 2016 dar si jucand WorldOfTanks in niste clanuri romanesti de top, acest joc bazandu-se pe munca in echipa. Nu in ultimul rand, faptul ca sunt activ pe joc la anumite ore la care pe sectiunea pe care doresc gradul servarul duce lipsa de staff. Discord (Obligatoriu) : __PoKerFacE_#3242 Ai citit regulamentele? : Yes, sir! Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie): https://imgur.com/feag18K Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Difera de la o zi la alta in functie de materiile pe care le am la scoala, in mare parte voi fi activ Dimineata si Seara.
 6. Propunere survival 1.15.2 1. Nume:__PoKerFacE_2. Propunere:Propun eliminarea lavei de la warp pvp deoarece playerii inainte sa moara pot sa intre in lava si sa arda itemele pe care cel care castiga pvp-ul ar trebui sa le ia.3. Sectiune:Survival 1.15.24. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:Consider ca sunt sanse mai mari ca playerii sa fie rasplatiti dupa ce castiga o lupta la warp pvp, astfel fiind motivati sa faca ce le place.5. Poze/Film:Nu e cazul.6. Ceva de adaugat?:Nu.
×
×
 • Create New...