Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Freakimaru

Addicted Gamers
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Poor

About Freakimaru

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. [PLANGERE]Kenzo160hz 1. Numele tau din joc: Freakimaru 2. Numele jucătorului reclamat: Kenzo160hz 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Abuz comenzi grad, incalcare regulament, toxic 4. Martori: FlorynAs 5. Sectiune: 1.16.5 6. Dovezi - Poze:
 2. Salut! Da, atunci cand ai dat tp, eram afk. Totusi inainte sa dai kick pentru afk, mai ales daca trece ceva timp de cand ai observat contul afk, preventiv verifici din nou inainte sa tastezi comanda. O zi frumoasa in continuare iti doresc si eu.
 3. [Plangere] jackson 1. Numele tau din joc: Freakimaru 2. Numele jucătorului reclamat: [HELPER]jackson 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Tineam contul la ferma in timp ce ma jucam, nici macar nu era afk, adineaori umblasem pe el si iau kick pentru 'afk la ferma' de la jackson. De cand nu e permis sa lasi cont la ferma atat timp cat joci? Inteleg, faci spam sa vezi daca e la pc, ii dai kick daca vezi ca e afk de mai mult timp, dar nu mi se pare normal sa iei chiar si atunci cand esti pe joc, pe langa asta, sa nu ai nici caracterul pe /afk, dar totusi sa iei kick . Dupa cum se vede si in filmare, am incercat sa vorbesc cu el sa-i aflu totusi motivele, dar n-a raspuns. Inca un lucru as dori sa mentionez: Nici macar nu erau pornite spawnerele atunci ! 4. Martori: - 5. Sectiune: 1.16.5 6. Dovezi - Poze:
 4. [Plangere] SimpleBench5718 1. Numele tau din joc: Freakimaru 2. Numele jucătorului reclamat: SimpleBench5718 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Foloseste /tp fara acord, pe langa asta, mai aduce si alti playeri in protectie 4. Martori: - 5. Sectiune: 1.16.5 6. Dovezi - Poze:
 5. Încetează cu minciunile! Dacă ai argumente solide sau dovezi concise care atesta faptul ca m-ai găsit la tine pe protectie sau ca am încălcat vreo regula, ești liber sa postezi aici. 1.Nu te am așteptat, erai foarte dubios deoarece intrai și ieșeai de pe vanish în mod repetat 2.Si eu am acces la acea comanda, deci nu vad care ar fi problema atât timp cât nu abuzez de ea 3.Camera o am mereu pornita tocmai sa pot surprinde astfel de situații. Cum am spus mai sus, dacă dovezile nu sunt suficiente, pot posta mai multe ulterior, dar nu avea sens sa încarc postul când consider ca nu e necesar mai mult. Nu mai susține faptul ca te-am chemat eu, n-am absolut nici o legătură cu tine, ca urmare, n-am motive sa te las pe protecția mea!
 6. Te rog sa nu minti! Eu n-am dat-o in nesimtire cu tine, pe langa asta, am mai multe dovezi daca este necesar. 1. Nu te-am chemat sa vezi nimic. 2. Nu am gradina zoo (ai spus de zoo pentru ca ai vazut 2-3 vaci, iar cand te-am prins, ai fugit si n ai mai stat sa explorezi sa vezi ca aia nu e defapt zoo) 3. Ai stat o gramada de timp pana sa mi raspunzi, daca am fi vorbit dinainte, raspundeai mult mai repede . Repet, daca nu sunt suficiente dovezile, pot adauga parti mai lungi din filmare.
 7. [Plangere]FlorynAs 1. Numele tau din joc: Freakimaru 2. Numele jucătorului reclamat: FlorynAs 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Intra si iese in repetate randuri de pe vanish, isi da tp la playeri fara permisiune si spioneaza. Recent s a mai plans cineva de florin ca ii fura spawnerele cand le spargea, so.. o avea el ceva intentii. Video mai jos in care e surprins pe protectie si dovada proprietarului ei. 4. Martori: - 5. Sectiune: Survival 1.16.5 6. Dovezi - Poze:
 8. Propunere Hoppere 1. Nume: Freakimaru .2. Propunere: Adaugarea din nou a hopperelor sau modificarea sellchestului/chunk collector .3. Sectiune: Survival 1.16.5 .4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Niste lucruri referitoare la chunk/sell chesturi: Orice player poate ajunge in protectia noastra si poate arunca gunoaie care sa umple chunk collectorul, ceea ce il face inutil ! Pe langa asta, suntem limitati la o sumedenie de sisteme cu hoppere care fac jocul sa fie mult mai distractiv, 2 hoppere fiind insuficiente sa poata tine o ferma de iron golemi de exemplu(aici putem continua si cu restul fermelor), cu mai mult de 4-5 spawnere ceea ce la fel, te face sa cumperi spawnere pe care nu le poti folosi la eficienta maxima. Nu stiu ce dropeaza fiecare mob din spawnere, dar majoritatea dropeaza iteme care nu pot fi vandute, ceea ce duce la blocarea celor 2 hoppere la care suntem limitati. Spawnerele de iron golemi produc iron&poppy, spawnerele de zombi dropeaza armuri/iteme care nu se pot vinde, ca urmare, iteme care umple un chunk collector si il face inutil! In cazul in care spuneti ca hopperele au fost scoase din cauza lagului, nu a existat lag pe server inainte de wipe, asta in conditia in care serverul avea aproximativ jumatate de an (posibil sa gresesc), timp in care au fost plasate sute si mii de hoppere. Inteleg ca din moment ce s-a dat wipe, s-a schimbat si modul de joc, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne limitam din ceea ce ne poate oferi jocul, suntem multi care vrem sa jucam, sa facem constructii mari, sisteme, ferme, sa facem ceva pana la urmatorul wipe! Daca scoatem hopperele sau le limitam la 2 per chunk, eliminam si o mare parte din distractia pe care ne-o ofera jocul, respectiv constructiile care includ mai multe hoppere. Propuneea mea concreta ar fi aceea de se scoate din nou limita de hoppere per chunk SAU adaugarea unui nou chest care sa permita colectarea si vinderea tuturor itemelor de pe chunk-ul respectiv care au pret de vanzare in /shop, acest shop putand fi cumparat cu o suma mai mare de mobcoins sau prin alte metode care sa ne puna osul la treaba. Sunt constient ca inca sunt playeri care vor incerca sa faca lag machine-uri, nu stiu daca acestia ar folosi si hoppere in ideea asta, dar pentru un abuz de acest gen, ar trebui marita drastic pedeapta pentru aceste lag machine-uri, aceasta fiind banul ip! Da, sunt constient ca exista si ip dinamic, dar cu siguranta din moment ce iei ban ip pentru asa ceva, n-o sa-ti mai arda s-o iei de la capat. Daca nu-mi va fi luata propunerea in cosiderare, ar trebui scoase toate spawnerepe de pe shop/mobcoins, deoarece sunt aproape inutile!5. Poze/Film:
 9. Sunt momente in care ei nu sunt online, iar playerii isi fac de cap:) chiar si asa, poate cineva sa intre pe mai multe conturi si sa umple continu chatul 🙂
 10. [Propunere] Chat mai organizat 1. Nume: Freakimaru2. Propunere: Sa fie adaugat un timing intre mesajele trimise pe chat si sa nu te lase sa trimiti mesajele in momentul in care se detecteaza in mesaj cuvinte obscene sau sunt mai mult de 3 cuvinte in CAPS. Totodata mesajele trimise in /w sa aiba o culoare mai vizibila si unica, deoarece de multe ori in pm-uri nu-ti dai seama cand primesti un mesaj din cauza culorii gradului, care iese in evidenta mult mai usor decat mesajul in sine, dar si al spamului. Printr-o culoare unica a mesajelor private, evitam si o parte din spam, nefiind astfel obligati sa repetam mesajul deoarece nu l-a vazut persoana careia ii trimitem mesajul. 3. Sectiune: Survival 1.16.14. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Scapam de spamul facut intentionat pe chat. Aparent la fiecare 1-2 minute apare cate un copilas care face spam intentionat si injura. Stafful nu este suficient ca sa opreasca spamul, dai un mute, vine cu alt cont, that's not so hard. 5. Poze/Film: 6. Ceva de adaugat?: Consider ca, prin metoda mentionata mai sus, chatul ar fi mult mai bine organizat prin diminuarea mesajelor inutile.
×
×
 • Create New...