Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

MuTe79

Addicted Gamers
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About MuTe79

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cerere Helper [ survival 1.8 ] Prenumele tau: David Cu ce nick-uri joci pe server: MuTe79 Varsta: 14 Primele 7 cifre din CNP: 50601212 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper (Intre 30 si 50 de cuvinte): Eu doresc sa ma calific ca helper pentru a ajuta comunitatea Addicted2 , pentru a scapa server-ul de codati/hackeri care strica foarte mult distractia playerilor si placerea de a juca pe addicted2 , sa ajut playeri daca au intrebari sau neclaritati , pentru a sanctiona persoanele care incalca regulamentrul si pentru a face acest server mai distractiv si mai placut de jucat . De asemenea sunt in aceasta perioada sun foarte multi hackeri . Discord (Obligatoriu) : Mu-Te963 #3455 Ai citit regulamentele? : [UNDERSTOOD] Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie) : https://imgur.com/gallery/8H8QQcU Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server? : Pranz 16-17 / Seara 9-11 Vreau sa mentionez ca in trecut am facut niste lucruri de care regret si in ziua de azi dar m-am schimbat asta a fost acum mult timp .
 2. Cerere Helper [ survival 1.8 ] Prenumele tau: David Cu ce nick-uri joci pe server: MuTe79 Varsta: 14 Primele 7 cifre din CNP: 50601212 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper (Intre 30 si 50 de cuvinte): Eu doresc sa ma calific ca helper pentru a ajuta comunitatea Addicted2 , pentru a scapa server-ul de codati/hackeri care strica foarte mult distractia playerilor si placerea de a juca pe addicted2 , sa ajut playeri daca au intrebari sau neclaritati , pentru a sanctiona persoanele care incalca regulamentrul si pentru a face acest server mai distractiv si mai placut de jucat . Discord (Obligatoriu) : Mu-Te963 #3455 Ai citit regulamentele? : [UNDERSTOOD] Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie) : https://imgur.com/gallery/hZ16e8P Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server? : Pranz 16-17 / Seara 9-11 Vreau sa mentionez ca in trecut am facut niste lucruri de care regret si in ziua de azi dar m-am schimbat asta a fost acum mult timp . Ps. poza este cam veche sper ca nu e o problema .
 3. Cerere Helper [ survival 1.8 ] Prenumele tau: David Cu ce nick-uri joci pe server: MuTe79 Varsta: 14 Primele 7 cifre din CNP: 50601212 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper (Intre 30 si 50 de cuvinte): Eu doresc sa ma calific ca helper pentru a ajuta comunitatea Addicted2 , pentru a scapa server-ul de codati/hackeri care strica foarte mult distractia playerilor si placerea de a juca pe addicted2 , sa ajut playeri daca au intrebari sau neclaritati , pentru a sanctiona persoanele care incalca regulamentrul si pentru a face acest server mai distractiv si mai placut de jucat . Discord (Obligatoriu) : Mu-Te963 #3455 Ai citit regulamentele? : [UNDERSTOOD] Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie) : https://imgur.com/gallery/hZ16e8P Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server? : Pranz 16-17 / Seara 9-11 Vreau sa mentionez ca in trecut am facut niste lucruri de care regret si in ziua de azi dar m-am schimbat asta a fost acum mult timp . Ps. poza este cam veche sper ca nu e o problema .
 4. Cerere Helper [ survival 1.8 ] Prenumele tau: David Cu ce nick-uri joci pe server: MuTe79 Varsta:14 Primele 7 cifre din CNP: 5051212 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper (Intre 30 si 50 de cuvinte): Sunt foarte activ si calm , sa fac sectiunea survival 1.8 un loc mai sigur de jucat , sa ajut playeri daca au intrebari , sa stau cu vanish pe playeri sa vad daca sunt suspecti . Discord (Obligatoriu) : Mu-Te963 #3455 Ai citit regulamentele? : Da Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie): https://imgur.com/gallery/hZ16e8P Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Pranz si seara .
 5. Player cu Hack Killaura Buna ! Azi as dori sa raportez playerul Nunzio cu toate ca are hack killaura helepri nu fac nimic in afara de Eddi el spune ca stie ca are hack dar nua re acces la ban , daca nu ma credeti puteti sa il intrebat ! As fii facut filmare dar nu ma lsasa sa instalez in ori ce caz dadea de la 7 blocuri si eu cand il loveam nu se misca dar nu am aplicatii de filmat ! Dovada am ! Mai repet odata puteti sa il intreebati pe Eddi ! As cere cerere grad Helper dar nu am discord ! Sper sa se rezolve accesata problema ! helperi care erau atunci erau EricMihai , qVlaad si Eddi !
 6. MuTe79

  Player cu Hack

  Player cu Hack Buna ! Azi as dori sa raportez playerul Nunzio cu toate ca are hack killaura helepri nu fac nimic in afara de Eddi el spune ca stie ca are hack dar nua re acces la ban , daca nu ma credeti puteti sa il intrebat ! As fii facut filmare dar nu ma lsasa sa instalez in ori ce caz dadea de la 7 blocuri si eu cand il loveam nu se misca dar nu am aplicatii de filmat ! Dovada am ! Mai repet odata puteti sa il intreebati pe Eddi ! As cere cerere grad Helper dar nu am discord ! Sper sa se rezolve accesata problema ! helperi care erau atunci erau EricMihai , qVlaad si Eddi !
×
×
 • Create New...