Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Janec

Play Leaders
 • Content Count

  230
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Janec last won the day on February 14

Janec had the most liked content!

Community Reputation

16 Poor

6 Followers

About Janec

 • Rank
  Dedicated

Recent Profile Visitors

420 profile views
 1. Salut, @NCDXS! Nu ai citit regulamentele! Revino peste 7 zile cu o nouă cerere si cu regulamentele citite!
 2. Salut, @tueu280! Ai de respectat un model:
 3. Salut, @daviddavid46! Nu știu dacă eu am legătură cu această reclamație, dar am văzut că m=ai menționat în descriere, așa că doresc să îți explic! Ce am sancționat eu, nu a fost doar pentru că player-ul respectiv a spus acel cuvant urat, ci pentru că a mai continuat să înjure, spunand de părinți, și o să îți prezint și ție dovada: https://imgur.com/uKuGmtE Din dovada membrului staff se vede ceea ce ai spus pe chat, și nu este adevărat. Cuvantul în sine este înjurătură, dar pentru faptul că l-a folosit si pe langă alte cuvinte, am considerat ca este limbaj familie și l-am sancționat conform regulamentului! Cum ai spus tu ''Mai nou se dă mute pentru cuvantul ''coaie'' '', de fapt, nu este deloc nou, acest cuvant este considerat înjurătură din totdeauna și se sancționează fără niciun fel de avertizare, iar tu ar fii trebuit să știi acest lucru, avand în vedere că ai făcut parte din staff! Pe langă tot ce am spus eu, chiar dacă ai scris cuvantul între ghilimele, și nu ai vrut să înjuri în mod direct, tot se sancționează, pentru că nu ai voie sa folosești astfel de cuvinte pe chat, sunt considerate înjurături, indiferent dacă sunt scrise cu intenție sau nu, iar de acum vei știi și nu le vei mai folosi pe chat! Totuși, nu doresc să închid eu reclamația, așteptăm răspunsul unui manager! O seară frumoasă în continuare!
 4. Salut, @N0th1ngsi @Grievous3256! În primul rand v-aș ruga să nu mai faceți off topic la o reclamație! Din dovada reclamației se vede că player-ul reclamat era pe vanish, iar după a ieșit, într-adevăr nu a procedat corect, dar dovada este insuficientă pentru ca el să fie sancționat, nu ți-a făcut ceva rău încat sa te afecteze, tu fiind în protecția ta! Cum ai spus tu că îți spărgea block-uri din casă în timp ce era pe vanish, nu ai prezentat o dovadă în legătură cu asta, așa ca nu avem de unde să știm dacă este adevărat sau nu! Iar din dovada a doua pe care ai prezentat-o, aceasta este de pe 21.02.2021, adică acum 3 zile, ceea ce înseamnă ca dovada a expirat și nu mai este bună! De cand a început conflictul între voi doi, ați început să vă certați și mai mult. Atat timp cat construiește pe protecția lui o construcție care nu afectează pe celălalt player, are voie, iar dacă construiește construcții pentru tpa+kill sau altele care sunt ilegale, acesta va fii sancționat! Vreau să menționez și faptul că aseară am spart un grief la voi, mai mare decat o protecție, dar nu am putut sancționa, deoarece nu am avut dovezi clare cine l-a făcut! V-aș ruga să nu vă mai certați între voi, fiecare să își vadă de protecția lui și dacă observi ca mai abuzează de vanish, revino cu o dovadă mai mare, și în care să se vadă că face ceva în favorul lui, ca să te afecteze pe tine! Și vreau să mai menționez, dacă un player te înjură în ./msg, îl poți ignora folosind comanda ./ignore nume!
 5. Salut, @N0th1ng! Ți-am acordat această sancțiune deoarece m-ai înjurat și ai spus ''mama ta'', iar eu am considerat că este limbaj familie! Aici este si dovada: https://imgur.com/sU56MUT Cum ai spus tu în descrierea situației, eu nu cred ca a spus cineva de ''mama'' pe chat și a scăpat neobservat, de cele mai multe ori a fost avertizat sau sancționat direct, plus de asta, tu ai adus injurii și la adresa mea, spunand cuvantul ''coaie''. Avand în vedere ca abia te sancționasem pentru construcție tpa+kill, te-ai enervat, ai început sa mă înjuri, și dacă te-am sancționat cu mute, a apărut frustrarea! Consider că te-am sancționat corect! Aștept răspunsul unui manager! O seară frumoasă!
 6. Salut, @Adrian21! Motivele tale sunt slabe! Ai o sancțiune recentă, iar acest lucru nu este bine deloc! Nu ai pus poza cu orele, care este importantă! Nu ai citit regulamentele! O seară frumoasă în continuare!
 7. Salut, @xmad1267! Ai multe sancțiuni recente! Nu prea te văd activ pe chat! Nu ai citit regulamentele! O seară frumoasă în continuare!
 8. Salut, @stefi! Dacă vrei să faci o cerere helper, ai de respectat un model: Revino peste 7 zile cu o nouă cerere, cu modelul respectat și nu uita să menționezi secțiunea unde dorești gradul, mai exact! O zi frumoasă în continuare!
 9. Salut, @AntiRobert! În cerere ta observ cateva greșeli majore, iar acest lucru nu este bine, dacă dorești să faci parte din echipa staff! Conform CNP-ului tău, te-ai născut în luna decembrie a anului 2003, ceea ce înseamnă că ai 17 ani, nu 15, și că ai mințit în legătură cu varsta ta, sau ai pus un CNP fals! Pe langă acest lucru, ai o sancțiune recentă și greșeli gramaticale în cererea ta! Îmi pare rău O seară frumoasă în continuare!
 10. Salut, @NxlFxde1! Dacă vrei să faci o cerere helper, ai de respectat un model: Revino peste 7 zile cu o nouă cerere și cu modelul respectat!
 11. Buna, @Dazai0101! Membrul reclamat nu mai face parte din staff! Mulțumim pentru timpul acordat realizării acestei reclamații! O seară frumoasă în continuare!
 12. Salut, @David070789! Din dovada pe care ai prezentat-o, această sancțiuni a fost acordată pe data de 13.02.2021, adică acum 8 zile, ceea ce înseamnă ca dovada ta este expirată! O dovadă este valabilă doar o zi, după care expiră, așa că, dacă doreai să faci reclamația bună, ar fii trebuit să o faci în ziua precedentă! Acum este deja prea tarziu și reclamația nu își mai are rostul! O seară frumoasă în continuare!
 13. Salut, @N0th1ng! Dovezile nu au fost prezentate, dar nazvarrr nu mai face parte din staff, ceea ce înseamnă că s-a rezolvat în legătură cu această reclamație!
×
×
 • Create New...