Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Janec

Play Leaders
 • Content Count

  384
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Janec

 1. Salut, @ImaHiro! Nu pot să spun clar cat de bună este propunerea ta, deoarece, după cum au spus și colegii mei staff mai sus, există alte secțiuni în prezent unde te poți antrena pentru pvp, cum ar fi pe factions unde poți da dueluri, pe skypvp și pe bedwars, aceste 3 secțiuni sunt mai mult decat suficiente pentru a te putea antrena! Și din cate știu, această secțiune a mai fost pe server și a dat ''faliment'', deoarece nu era jucată aproape deloc de către playeri și cel mai probabil, acum va avea aceeași soartă ca înainte, adică să nu fie jucată aproape deloc, așa că, momentan nu îi văd rostul acestei secțiuni pe server! Totuși, mulțumim pentru propunere! O zi frumoasă în continuare!
 2. Salut, @AlexFTWgamingv2! Este interesantă propunerea ta și, deși este greu să faci o secțiune nouă de la 0, cred că acest minigame o să fie pe placul playeri-lor și o să fie jucat, mai ales că este și un minigame pe care nu îl întalnești prea des. De la mine ai O zi frumoasă în continuare!
 3. Janec

  Propunere 1.7.10+

  Motivele au fost spuse mai sus! În plus, puteți juca cu versiuni de la 1.8 în sus, care din cate știu, și acestea sunt versiuni destul de bune pentru pvp!
 4. Salut, @Davidutzuu0807! Propunerea ta nu mi-se pare foarte bună din mai multe puncte de vedere, și anume: Acum exista multe tipuri de ferme pe care le puteți face, indiferent dacă sunt cu spawnere sau nu, puteți face rost de foarte mulți bani, să vă cumpărați spawnere și să vă faceți propria voastră ferma pentru mobcoins! Încă nu s-au făcut nici 3 săptămani de la wipe și unii playeri au deja mult mai multe resurse și bani decat alți playeri, au avansat mai mult decat era normal și acest warp nu ar face decat să strice și mai mult economia secțiunii! Într-adevăr, un astfel de warp ar ajuta playerii noi, însă, după cum bine știți, aveți acces la /kit start, care vă oferă iteme-le necesare pentru început, mai aveți /vote, /reward, /kit rookie, /kit pioneer ș.ș.m.d, care și acestea vă oferă destule iteme și nici prețurile iteme-lor de pe /shop nu sunt foarte exagerate, astfel încat și-le pot permite orice player cu banii pe care îi are! Probabil pe viitor o să fie adăugat și un astfel de warp, însă momentan nu! Totuși, mulțumim pentru propunere! O zi frumoasă în continuare!
 5. Salut, @Anjel008! Ai un model de respectat: Dacă reclamația ta nu respectă modelul și nu aduci dovezi care să susțină cele spuse de tine, aceasta este anulată! O seară frumoasă în continuare!
 6. Salut, @NobodysHere! Membrul staff este la început și probabil nu știa ce face comanda respectivă. Nu pot spune că a procedat corect pentru că a folosit-o fără să întrebe un alt membru staff cu grad mai mare, dar după cum am spus, acesta este la început și nu a știut! Membrul staff va primi un avertisment verbal! Mulțumim pentru reclamație! O seară frumoasă în continuare!
 7. Salut! După cum ți-au explicat și colegii mei staff și din dovezile prezentate mai sus, nu este în regulă să stați AFK cu orele pe secțiune pentru a fi primii în /playtime top și a face bani foarte mulți, iar după să vă plangeți membrilor staff că vreți wipe, deoarece v-ați plictisit și nu mai aveți ce să faceți. Scopul survival-ului este să vă jucați cum trebuie, să evoluați progresiv și să vă bucurați de gameplay! Și acele kick-uri pentru AFK au fost date cu acordul unui manager, nu degeaba! Te-aș ruga să o lași mai ușor cu comportamentul toxic pe care îl ai pe secțiune și să nu mai faci reclamații din frustrare, deoarece ceea ce faci tu nu este deloc legal, din contra, încalcă regulile comunității și totodată duce la distrugerea economiei și wipe-uri mai dese! Ai fost sancționat corect! O zi frumoasă în continuare!
 8. Salut, @ThatName! Din dovada ta se vede că într-adevăr a încercat să îți dea scam și deși aceasta este de mai mult de o săptămană, adică a expirat, o luăm în considerare, deoarece nu am văzut reclamația! Player-ul va fi sancționat! Mulțumim pentru reclamație! O seară frumoasă în continuare!
 9. Janec

  Plangere skrpt

  Salut, @snelkoe! Indiferent dacă spui în glumă sau nu, acest lucru, nu ai voie să promovezi rasismul sau să faci diferențe între sexe, iar tu ar fi trebuit să ști asta, deoarece ai făcut parte din staff! Te cunosc și eu și atunci cand făceai parte din staff, uneori mai spuneai astfel de glume fără rost și care probabil uneori jignea un coleg staff, așa că te-aș ruga să încetezi cu astfel de glume pe chat-ul public și la adresa playeri-lor și mai citește regulamentele! 4.1 Pe serverul nostru este interzisă promovarea rasismului / inegalitatea între sexe sau distribuirea de informații personale pe chat / Discord. Mute: 10 - 20 minute (în funcție de gravitatea situației) Ban in cazuri grave Ai fost sancționat corect! O zi frumoasă în continuare!
 10. Salut, @Kulinar! Aici este dovada pentru care te-am sancționat: https://imgur.com/GlVPWv8 Nu am favorizat pe nimeni și nu am abuzat de nicio comandă, te-am sancționat pentru că ai spus pe chat de părinții altui player și după cum bine știi, acest lucru este interzis! Din cate poți vedea, pe dovadă se vede că Zalex3 a fost avertizat, iar pe tine te-am sancționat direct pentru că ai spus de părinții altui player și nu ți-am dar sancțiunea normală de 30 de minute pentru înjurii părinți, ci ți-am dat doar 15 minute pentru toxic! Recunosc, ceea ce a scris Zalex3 pe chat, eu nu am văzut la momentul respectiv deoarece eram doar 2 membrii staff pe secțiune cu 70 de playeri, era spam și eram chemați de mulți playeri să îi ajutăm cu diferite probleme, după cum poți vedea și în dovada ta, de aceea nu am observat ce a scris el, altfel, l-aș fii avertizat sau sancționat și pe el! Totuși, aștept răspunsul unui manager! O seară frumoasă în continuare!
 11. Janec

  Reclamtie

  Salut, @Daviddavid4619! Din cele 2 dovezi ale membrului staff, se vede că utilizai hack ca să omori acei mobi, mai ales în primul video, cand te uitai foarte ciudat în sus, dar tu tot îi nimereai! Și cum ai spus tu, că nu ai văzut mesajul pentru că aveai chat-ul spamat de mobcoins, nu prea cred acest lucru, oricat de mulți mobcoins făceai era cam imposibil să nu vezi mesajele, mai ales că te-a și spamat în /msg! Ai fost sancționat corect! O seară frumoasă în continuare!
 12. Janec

  Cerere Unban

  Salut, @Prolaser! Aici este dovada pentru care te-am sancționat: https://imgur.com/dQSM7oL Avand în vedere că este contul tău, nu cred ca trebuia să aibă acces la el un prieten de al tău și consider ca acesta nu este un motiv de unban pentru ca el a făcut reclama, nu tu, nu avem nicio dovadă care să arate acest lucru! Cand vine vorba de aplicarea sancțiunilor, regulamentul nu știe să facă diferența, aceasta este și regula: 6.13 Orice promovare de HACKING (învățare modalități de bypass, ascundere cheat, etc) va fi penalizată drastic. BAN intre 7 si 14 zile Consider că îți meriți sancțiunea și nu ar trebui să primești unban, avand în vedere că ai și spamat și dacă nu te-aș fi sancționat la timp, probabil ai mai fi continuat să spamezi pe chat cu hack-ul, de aceea ți-am dat timpul maxim, adică de 14 zile! Totuși, aștept și răspunsul unui manager! O zi frumoasă în continuare!
 13. Salut, @IsOlly25! Pe dovadă se vede că membrul staff era AFK pe secțiune și deși era o oră devreme, conform regulamentului, niciun membru staff nu are voie să stea AFK mai mult de 3 minute pe secțiune, în caz că este prins, riscă să fie sancționat. Așadar, membrul staff va fi sancționat! Mulțumim pentru reclamație! O seară frumoasă în continuare!
 14. Salut, @Keoulos! Și eu sunt de aceeași părere cu membrul staff! Tot ce a spus acesta mai sus este adevărat, modul în care îți mișcai capul după mobi și dădeai fix în ei, nu aș crede că făceai tu din mouse acest lucru! Pe dovadă se mai vede cum membrul staff s-a teleportat la celălalt cont al tău cu care jucai, în timp ce contul cu hack bătea mobii, și cum ai spus tu pe server ''Nu aveam hack, dădeam de la mouse ca să bat mobii'', acest lucru este imposibil, ai avea nevoie de 3 maini ca să te joci pe un cont și pe celălalt să bați mobii! După ce ai văzut ca ai fost spamat pe contul cu hack, te-ai întors pe motiv ca nu ești AFK și să nu fii prins, dar nu a fost chiar așa! Ai fost sancționat corect de către membrul staff! Și te-aș ruga să nu mai faci reclamații din frustrare și să găsești tot felul de scuze ca să dai vina pe membrul staff și să te salvezi pe tine spunand că nu utilizezi hack! Am dat peste o mulțime de playeri cu toate tipurile de hack-uri și nu suntem păcăliți așa ușor! Pe langă faptul că după ce ai fost sancționat, ai început să devii și toxic cu membrul staff spunand despre el ''Cum de îl țineți pe ăsta în staff?'', dar din păcate nu am și dovezi să îți arăt acest lucru! O seară frumoasă în continuare!
 15. Salut, @NobodysHere! Player-ul donator nu a răspuns la reclamație în termenul de 24 de ore și nu are nici explicație sau dovadă pentru care a dat acel kick! Se observă că acel kick nu a fost dat cu un anume motiv, ceea ce înseamnă că a abuzat, drept urmare va primi down! Mulțumim pentru reclamație! O zi frumoasă în continuare!
 16. Salut, @NobodysHere! Din dovezile prezentate de către membrul staff nu se vede foarte clar și nici nu se aude că ai fii folosit un anume tip hack! Din acest motiv dovezile sunt insuficiente și nu ai fost sancționat corect! Membrul staff a primit warn și fiind faptul că era in trial, a primit remove! Mulțumim pentru reclamație! O zi frumoasă în continuare!
 17. Salut, @SyNtAxY123123123! Din dovada prezentată de membrul staff se vede că utilizai hack, drept urmare ai fost sancționat! Ai primit ban, deoarece după cum a spus și colegul meu mai sus, abia trecuseră 4 ore de la wipe și jail-ul încă nu era finalizat, așa că singura sancțiune pe care putea sa ți-o acorde era ban-ul! Iar @Rachel, am explicat mai sus pentru ce a primit ban player-ul respectiv, deoarece membrul staff nu sancționa degeaba cu ban și te rog să nu mai ameninți membrii staff spunand că ''Eu zic că că merită un warn'', asta rămane doar la decizia managerilor! Ai fost sancționat corect! O zi frumoasă în continuare!
 18. Salut, @Daviddavid4619! Din dovada prezentată de tine, se vede că membrul staff nu a fost puțin atent pe chat și motivul spus de acesta nu este unul convingător! Însă, acesta este la început și nu știa foarte sigur ce să facă în acea situație! Ne cerem scuze pentru cele întamplate, membrul staff va primi un avertisment verbal și sperăm să nu se mai repete! O seară frumoasă în continuare!
 19. Salut, @Daviddavid4619! Nu ai primit ban pentru că nu mi-ai răspuns, ai primit ban pentru hack și nu cred că mai era necesar să îți fac control pentru că se vede destul de bine pe filmare! Aici este dovada pentru care ai fost sancționat: Mai exact, erai AFK la ferma de mobi și dădeai automat în ei la un interval de 3 secunde, te-am spamat în /msg ca să văd dacă erai AFK și așa s-a dovedit! Avand în vedere că nu mi-ai răspuns, însemna că erai AFK și nu ai cum să bați mobii dacă ești AFK, decat cu hack, iar ca să înțelegi mai bine, hack-ul pe care îl aveai tu se numește ''macro'' Să nu mai spun de faptul că erai și pe vanish în tot acest timp și dacă folosești o comanda spre a-ți aduce ție avantaj sau sper a face rău comunității, se numește abuz, ceea ce nu este bine deloc pentru un donator! Ai primit ban 4 zile, deoarece ești deja la abaterea a 5-a, aici este dovada care clarifică acest lucru: https://imgur.com/pTU3pzc Ai primit remove de la grad tot din acest motiv și ai promis că o se cumințești ca să primești gradul înapoi, ai reprimit gradul și tu tot continui să joci cu hack și să abuzezi de comenzi în același timp! Consider că te-am sancționat corect! Aștept răspunsul unui manager! O zi frumoasă în continuare!
 20. Salut, @nicholas00002! Link-ul pe care l-ai pus tu ca dovadă nu poate fi accesat și după cum a spus colega mea mai sus, încearcă să încarci filmarea pe youtube și trimite-o unui membru staff pe discord! Pană atunci, o să fim atenți pe acest jucător dacă o sa îl vedem pe secțiune, deoarece a mai fost raportat și de către alți playeri! Mulțumim pentru reclamație! O seară frumoasă în continuare!
 21. Salut, @AlexGiurescu0007! Player-ul respectiv a fost sancționat cu jail o oră pentru scam! De asemenea au fost sancționați și ceilalți playeri care și-au făcut ''simțită prezența'' pe chat cu textele lor! Mulțumim pentru reclamație! O seară frumoasă în continuare!
 22. Salut, @Daviddavid4619! După cum ți-au explicat și colegele mele staff mai sus, era o ora mult prea tarzie și nu era niciun membru staff obligat să facă control! Helper-ul avea prima zi de staff și se învăța cu comenzile, nu era ea obligată să vină și să se uită pe player-ul suspect, iar moderator-ul, după cum a spus, avea lag și probabil nu putea face nimic! Te-ai enervat și din frustrare ai hotărat să faci reclamație doar pentru că totul vrei să fie ca tine! Te rog să o lași mai ușor cu acest fel de comportament și să nu mai faci reclamații din frustrare! Ne-am uitat pe player-ul respectiv și nu pare să fie suspect de hack, însă o sa ținem minte și ne vom mai uita pe player-ul respectiv! O seară frumoasă în continuare!
 23. Salut, @xcriss2! Ai fost sancționat corect de către membrul staff, deoarece prin acele întrebări l-ai înjosit! 4.4 Nu aveți voie să înjosiți membrii STAFF sau jucătorii sub nicio formă (dă-mi jail; toxicitate). Mute 15 minute Poate ție ți-se pare ceva normal, dar îți spun că nu este chiar așa, nu ar trebui să te intereseze pe tine viața personală a unui membru staff! Noi suntem aici să vă ajutăm cu problemele și nelămuririle legate DOAR de server, nu să vă răspundem la întrebări inutile și care nu își au rostul! Pe langă acest lucru, ai mai fost avertizat și înainte și tu tot ai continuat, soliciți membrii staff degeaba, doar ca să îi întrebi ceva fără rost, asta părand că iei membrii staff în batjocură! Vreau să mai menționez un lucru, ieri ai mai făcut o reclamație unui alt membru staff și acolo ai pus alt nume cu care joci pe server, am căutat asta și am aflat că nu ești tot tu și te-aș ruga să nu mai faci reclamații în numele altor playeri, dacă ei consideră că au fost sancționați pe nedrept, fac ei reclamația, dar nu te interesează pe tine acest lucru, pe langă faptul că nu ai prezentat nicio dovadă! O zi frumoasă în continuare!
 24. Salut, @DorinFire! Dovezile tale nu pot fii accesate! După cum ți-am răspuns și la ''reclamația'' făcută de tine, fără prea multe cuvinte, îți voi lăsa și aici dovada pentru care ai fost sancționat: https://gofile.io/d/v352UG Ai primit ban, deoarece ai fost prins cu hack la a 3-a abatere și conform regulamentului, este ban 24 de ore! O seară frumoasă în continuare!
×
×
 • Create New...