Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

Mariusmihajj

Addicted Gamers
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Mariusmihajj

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

17 profile views
 1. Cerere pt gradul de helper 1. Nume: xDownRest2. Propunere: Propunerea mea este sa faceti si sa fac si eu daca sunt acceptat jocul mai bun3. Sectiune:survival epic 1.16.14. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:Eu consider ca ajuta ca oamenii sa fie mai buni sa nu injure, spameze,caps etc5. Poze/Film: am pus si propunere sper sa fie bine scuze ca am pus aici dar sa imi ziceti daca sunt acceptat ca am pus si propunerea..
 2. Cerere pt gradul de helper 1. Nume: xDownRest2. Propunere: Propunerea mea este sa faceti si sa fac si eu daca sunt acceptat jocul mai bun3. Sectiune:bedwars4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:Eu consider ca ajuta ca oamenii sa fie mai buni sa nu injure, spameze,caps etc5. Poze/Film:
 3. Cerere pt gradul de helper 1. Nume: xDownRest2. Propunere: Propunerea mea este sa faceti si sa fac si eu daca sunt acceptat jocul mai bun3. Sectiune:survival epic 1.16.14. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:Eu consider ca ajuta ca oamenii sa fie mai buni sa nu injure, spameze,caps etc5. Poze/Film:
 4. Mariusmihajj

  Cerere helper

  Cerere helper 1. Nume: xDownRest2. Propunere: propunerea mea e sa faceti si sa fac si eu daca sunt acceptat mai multa lume sa respecte server-ul si comunitatea3. Sectiune:bedwars4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:Eu consider ca ajuta ca oamenii sa nu mai injure,spameze care nu este bine5. Poze/Film:
×
×
 • Create New...