Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

DragosGamesKingRo

Addicted Gamers
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About DragosGamesKingRo

 • Birthday 02/28/2002

Personal Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DragosGamesKingRo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Reputation

 1. Eu zic ca nu a fost aiurea, atata vreme cat te afli pe protectia unui jucator si cand ai dat de o zona mica neprotejata te-ai apucat sa spargi, sa nu mai zic faptul ca ai vrut sa faci si un trap kill tot acolo ceea ce se poate vedea si in clip dar nu ti-a iesit.
 2. Salut! Da intradevar a vrut sa el tpa+kill ceea ce nu aveam de unde sa stiu, ca nu am vazut. 1. Treaba asta puteai sa o spui chiar dupa ce ai pus protectia jos si sa imi dai si dovada asta ca sa nu se ajunga la aceasta reclamatie. 2. Din moment ce nu ai anuntat si ai vrut sa il omori tu asa cum se vede si pe filmari ca ai vrut sa ii faci trap+kill ceea ce se pedepseste. Si mi se pare normal ca m-am bagat in fata ta ca sa nu mai dai in el. Ceea ce a facut si nicollo. Singura greseala pe care am facut-o este ca nu ti-am dat jail cand am vazut ca faci trap+kill, dar nu ti-am dat pentru ca am vorbit si cu nicollo ceea ce se poate vedea si pe dovezi! Seara faina! Dovezi: FIlmare: SS: https://imgur.com/a/ea5n7i0
 3. 1. Sa nu uitam faptul ca ai tras de timp pe minecraft("nu mi se deschide anydesk-ul" sau "nu imi merge") si de aici ce inteleg eu este faptul ca ai tras de timp pt a sterge auto su ce mai ai. 2. Nu trebe sa stai pe loc pentru a da asa repede in mobi, se vede ca aveai pe putin 20-30 de cps. 3. Asta nu ii scuza cu fisierele, plus de asta nu a zis nimeni ca de ce ti-s deschise. Se vede clar in videoclip ca ai auto/auto clicker drept cautari recente. Nu ai ce comenta aici pentru ca ai cautat ceva ce tine auto clicker sau auto. 4. Acel auto mine de care spui tu ca e "de anul trecut", citeste mai bine data pentru ca scrie 7 ianuarie 2021, asta scrie si in istoricul chrome-ului, asta scrie si in istoricul de descarcari, sa nu uitam ca inca il ai in pc/laptop si nu ma intereseaza ca este arhivat. Il ai in pc/laptop "punct"! Pentru ca ala il poti dezarhiba oricand si sterge oricand, nu degeaba ai cautat "auto". 5. Referitor la CPS si la batmode/badlion. In caz ca nu stiai, desi ma indoiesc, auto clicker se poate injecta in client si ai 2 fisiere CPS acolo. 6. Mai este si Team1 ca si martor si poate confirma treaba aceasta 7. Am fost in spate la Bambi1 si am vazut absolut tot.
×
×
 • Create New...