Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

qEliR066

Play Staff
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Poor

About qEliR066

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut SadDayy! N-am ce zice, cererea ta este foarte bine formulata, hist-ul tau este decent, varstaa ta este buna, cnp-ul e valid. Regulament citit! Sper sa te vad in staff. Succes!
 2. Salut, bucurela! [-] Motivele nu imi inspira incredere. [-] N-ai precizat varsta ta. [-] N-ai raspuns la intrebarea "ai citit regulamentul"
 3. Salut. Andr3wGod a procedat corect, de la 4 mesaje e spam avoid, tu ai facut 6 mesaje.
 4. @Denis Stock-ul sa fie cu culoare verde, simpla, culoare rosie, poti face schimbare la culoare, nu?
 5. Cerere Semnatura EliRO66 Tip lucrare (avatar /semnătură/semnatură trasparentă) : semnatura Text-ul dorit : "EliRO66 Helper Addicted2" (fara ") Sub-Text :"ADD2 best server Culoare Text (opțional) : Galben Border(2x Negru/GIF) (opțional) : Nush, nu-s cu d-astea. Dimensiuni (150 x 250 / 150 x 300 sau 400x200) : 150 x 300 Stock (obligatoriu)Exceptand semnatura trasparentă : https://imgur.com/a/hqaiNEk Alte precizări : Pwpic
 6. [-] Daca cineva te injura pe discord, nu e treaba noastra.El putea fii sanctionat doar daca era pe server. [-] Mai ai 2 reclamatii facute chiar azi, si daca ai fii citit regulamentul, sa faci 3 reclamatii pe zi este interzis.
 7. Propunere SkyPvP 1. Nume:EliRO66 2. Propunere:Schimbarea hartii pe skypvp, rank-uri noi, iteme mai op, mere op la sign si potiuniile sa le gasesti pe harta, ar face skypvp-u mai fain si mai populat. 3. Sectiune:SkyPvP 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:Ar juca mai multa lume, nu ca acum.(4-10 playeri in fiecare zi). 5. Poze/Film:- 6. Ceva de adaugat?: pwpic
 8. Salut, Horia! din dovezile aduse, nu stiu exact daca e bug sau hack. Deci, nu pot sa votez in cazul acesta. zi faina in continuare pwp.
 9. Salut, clar, C0mpliqueee nu a procedat bine, adica, what?mute 10minute?E prea mult si nu respecta regulament-ul, depinde daca umple chat ul player-ul respectiv se da 10-20min. Apropo, sanctiunea lui andri13 a fost pe bedwars, nu pe skyblock.
 10. Salut, nu se vede aproape nimic in filmare deoarece se misca extrem de laguit. PS:ti-as recomanda sa-ti scoti KeyStrokes-urile de la labymod, ajuta la cresterea FPS-urilor. Sal.
 11. Sal, stiu ca esti in confa cu imatheking acum =))) o faceti din frustrare ca am fost putin toxic, e o gresala omeneasca sa sariti 10 playeri cu mesaje in potriva mea :)). Ms mult de reclamatie. Apropo, se scrie playerii.
 12. Salut, ati sarit vreo 5 pe mine ca fac controale "Aiurea", ben10 fusese sanctionat pana si cu banIP permanent, si e un fel de Satanah pe addicted.Inteleg ca reclamatia asta ai facut-o din frustrare. Apropo, am aprobare de la rydan sa fac controale. Multumesc enorm pt aceasta reclamatie, dar tu efectiv mergeai inainte cu fata inainte si dadea in mine care eram in aer. Ti-am gasit si autoclicker =].Nu am fost toxic, voiam sa vorbesc civilizat cu voi, nu mai provocati staff-ul doar pentru a face reclamatie, dovediti lipsa de respect pt server.
 13. Multumim pentru reclamatie, toti jucatorii vor fii sanctionati.
×
×
 • Create New...