Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Codynu

Play Staff
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Poor

About Codynu

 • Rank
  Devoted
 • Birthday 01/25/2001

Personal Information

 • Location
  Vulcan, HD
 • Gender
  Male
 • Interest
  Gaming, GFX Editor

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/Cosmin2512/

Recent Profile Visitors

268 profile views
 1. Salut din nou, Andrei! Aici este dovada ta: https://imgur.com/a/tfUXDf7 Daca consideri ca nu sanctionez corect te rog sa imi faci reclamatie pe forum/ sa te adresezi unui Lider de sectiune cu dovezi, nu sa ma jignesti pe chat si sa ma provoci la cearta. Distractie placuta in continuare si un weekend placut!
 2. Fraza "wtf" se incadreaza la cenzura, deoarece poate avea mai multe traduceri sau intelesuri. Dovada ai pus-o deja tu, avertismentele verbale sunt free-chat si nu tin de sanctiunile ca staff, respectiv reclamatia ta nu are sens. O zi buna in continuare!
 3. https://imgur.com/a/SoUIt3J Poftim dovada ta, ai amenintat un membru staff al comunitatii addicted2 (@TheLight1) cu reclamatii, indiferent pe sectiunea pe care se afla, si ai fost sanctionat conform regulamentului: Daca simti ca ai fost amenintat de membrul staff mentionat anterior sugerez sa ii faci o reclamatie in descursul a 24 de ore de la screenshot-ul facut de tine sau dovada devina invalida! Te rog sa nu mai faci reclamatii aiurea cand stii ca ai gresit, o zi buna, succes la scoala!
 4. Salut, Eduard! Din dovada ta reiese exact motivul sanctiunii, anume: tudoryt2020 a intrebat frumos de unde poate face rost de mending, si dupa ce i-am raspuns eu ca se poate procura de la Villageri, te-a intrebat si pe tine de unde ai. Puteai sa oferi un raspuns prin care il ajutai, sau puteai sa il ignori. Ai ales sa dai dovada de toxicitatea la care cred ca ai norma zilnica deja, si sa-i raspunzi cu "hack". Ai fost sanctionat dupa urmatoarele reguli, alegand sa iti ofer cea mai mica sanctiune, datorita simplitatii comentariului tau. O zi buna in continuare!
 5. Si limita deja stabilita de 14 ani este mica, si este destul. Un copil la 14 ani poate sa fie destept sa faca diferenta dintre bine si rau, dar nu este destul de trecut social ca sa stie diferenta dintre sanctiuni, dintre limite stabilite altor persoane, dintre acceptare si negare, dintre ura si ciuda. Majoritatea jucatorilor din staff la vremea actuala care au 14-15 ani sunt spamati continuu pe forum de reclamatii pentru ca abuzeaza si sanctioneaza dupa bunul plac si orgoliu. Ca si concluzie, si cu limitarea de 14 ani suntem la limita, din punctul meu de vedere.
 6. Salut, AndreiBossyt3 In regulament nu este specificat ca limbajul in /msg nu este sanctionabil. Killsyman l-a anuntat pe Denis despre sanctiunea oferita de mine si a fost verificata. De asemenea, aici este dovada ta: https://imgur.com/a/DGPFEDa O seara frumoasa in continuare.
 7. Salut, Killsyman. Din dovada ta se poate vedea, asa cum ai mentionat si in reclamatie, ca l-ai facut pe prietenul tau "nesimtit". Eu consider acest cuvant ofensator, iar pe viitor daca tu si prietenul tau va permiteti unul altuia acest fel de limbaj, puteti folosit oricand /msg, unde nimeni nu va va obliga sa pastrati un limbaj dedicat regulamenului serverului. Tin sa iti evidentiez ca: NESIMȚÍT2, -Ă, nesimțiți, -te, adj. 1. Care este lipsit de bun-simț, de bună creștere, de cuviință.
 8. Cerere Builder bvarghes Nume: Cosmin Andrei Varsta: 19 Nume in joc: bvarghes Discord: bvarghes#0805 Experienta Minecraft : 8 ani+, ultima versiune jucata de care imi amintesc este 1.7.2 cu release date in 2013. Experienta Building: Am la activ diferite constructii de-a lungul anilor. Momentan incerc sa ma obisnuiesc cu noile blocuri adaugate si consider ca exerienta se face cel mai bine experimentand. Temele de build preferate: Medieval, Modern, Eastern, Viking, Redstone, Ice, Water, Fire. Am idei in fiecare categorie, combinate cumva produc o constructie unica. Clasa de build (Structura/Organic/Terraforming): Structura / Terraforming. Cunostinte WorldEdit/VoxelSniper/CS: WorldEdit-ul il stapanesc desavarsit, iar celelalte doua sunt convins ca le voi repera pe parcurs, nu mi s-a parut niciodata dificil sa citesc explicatiile unei comenzi. Cunstructii/Portofoliu: Portofoliu Nu detin alte imagini pentru portofoliu deoarece nu am mai jucat de mult, iar imaginile vechi sunt pierdute si irelevante
 9. [Plangere] Helper kayweed 1. Numele tau din joc: bvarghes 2. Numele jucătorului reclamat: kayweed 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Sanctiune gresita. Am primit mute 15 minute, motiv "toxicitate" pentru cuvantul "slab". Fara referinta la nume, jucator, rank, etc. Doar cuvantul "Slab", fara nici un fel de avertisment verbal precum ca aceasta se considera toxicitate. De asemenea, in regulamentul serverului se mentioneaza urmatoarele despre toxicitate: Consider ca "slab" este grad de comparatie, in primul rand, iar mai apoi nu am facut referire la nimeni, respectiv nu am injosit pe nimeni. 4. Martori:- 5. Sectiune: Assasins 6. Dovezi - Poze: Dovada
 10. Te salut, qSnake. Nu vad relevanta reclamatiei tale, dar am sa raspund la ea din respect. Eu stau afk pe ferma, nu stiu ce voiai sa reprezinti prin asta. Din dovada ta reiese doar ca nu eram la PC, nu este o incalcare a regulamentului acest lucru. Este sistem care da kick jucatorilor dupa ce stau afk aproximativ 30m. Nu am un sistem anti-afk si este vizibil acest lucru din video-ul tau. Din experienta mea abuzul de /v se face in alte circumstante, la warp pvp, grief pe jucatori, etc. Ce fac eu la casa mea este treaba mea. Iar rolul tau ca si staff era sa ma sanctionezi in cazul in care nu respectam aceasta regula: Iti multumesc pentru reclamatie, dar consider ca aceasta nu este fondata iar furia ta este canalizata gresit. Incerca data viitoare sa imortalizezi in dovezile tale urmatoarele: Faptul ca folosesc un sistem de anti-afk sau orice comanda sau aplicatie care m-ar ajuta sa raman activ, sau Abuzul de /v pentru motivele mentionate anterior. PS: Martorul trebuie sa fie pus cu voia sa, iar la dovezi video nu ai nevoie de martor. Succes si an nou fericit!
 11. [Plangere] Helper adrian_2001 1. Numele tau din joc: bvarghes 2. Numele jucătorului reclamat: adrian_2001 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Sanctiune gresita. Mute pentru spam la 2 fraze spuse, cel mai probabil trebuia sanctionat pentru insulte staff. 4. Martori:- 5. Sectiune: Survival New 1.16.4 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/w80PXJX
 12. Tin sa mentionez ca am intrat pe server dupa raspunsul anterior si am fost intampinat cu amenintari. https://imgur.com/a/BdFTM6y O seara frumoasa!
 13. Nu are nici o legatura ce fac eu cu reclamatia asta. Nu folosesc un sistem anti afk. Intram periodic sa schimb pozitia sa nu iau kick. Irelevant cu subiectul. De reclamatii se ocupa Razvan, Rydan. Am observat ca tu tot iti faci ocupatie, ba cu RET, cu team-uri, cand lumea se cearta pe chat, ba cu altii ca se pierd iteme le pvp-uri in care esti implicat. Ar trebui sa te gandesti putin si la responsabilitatile pe care le ai si sa rezolvi din "ocuparile" acestea.
 14. [Plangere] Helper qSnake_05 1. Numele tau din joc: bvarghes 2. Numele jucătorului reclamat: qSnake_05 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Nu sanctionezi jucatorii, nu ii avertizezi de regulamentul pe care il incalca, ci chiar te inhaiti intr-o confruntare a incalcarii regulamentului. Asta ai facut si azi dimineata, si inainte. Ti-am atras atentia, ai spus sa-ti fac reclamatie. Nu asta e comportament de staff. Daca exista si un alt helper pe server asta nu inseamna ca tu ai liber. 4. Martori:- 5. Sectiune: Survival New 1.16.4 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/3zUjvuU
 15. [Plangere] Helper Sonia_17 1. Numele tau din joc: bvarghes 2. Numele jucătorului reclamat: Sonia_17 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: 2 Sanctiuni gresite la un interval de cateva minute, interval in care i-am oferit si explicatie ca a sanctionat gresit pe helpop, si rezolvarea situatiei. Primul caz: Spam, caps, Rasism, sanctionat 15m spam, cumul de 3 sanctiuni. Al doilea caz: Spam excesiv, Caps, Limbaj, santionat 20m limbaj, cumul de asemenea de 3 sanctiuni. 4. Martori:- 5. Sectiune: Survival New 1.16.4 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/tgEgzBU
×
×
 • Create New...