Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Biancabia

Addicted Gamers
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Biancabia last won the day on May 14

Biancabia had the most liked content!

Community Reputation

2 Poor

7 Followers

About Biancabia

 • Rank
  Devoted

Recent Profile Visitors

602 profile views
 1. Reclamatie yungronaldo_ 1. Numele tau din joc: Biaa_05 2. Numele jucătorului reclamat: yungronaldo_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mi a dat ban pt cheat 2/3, dar eu n am hack, mii se poate face control si cu paladinu, numai sa nu mi mai iau ban aiurea 4. Martori: kayweed , CristiMCT , xCuteCatx , geofe 5. Sectiune: assassins 6. Dovezi - Poze: https://i.imgur.com/cCpTXos.png
 2. DOVEZILE TAIATE / EDITATE NU SE IAU IN CONSIDERARE, @xAlexutz12! În cazul unei reclamații, dovezile decupate sau editate NU sunt acceptate nici din partea playerului respectiv a staff-ului și se consideră T/C respectiv WARN.
 3. reclamatie xAlexutz12 1. Numele tau din joc: Biaa_05 2. Numele jucătorului reclamat: xAlexutz12 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: a dat mute 20m nu 30m pt lbj familie. Acesta a observat tarziu greseala facuta si i a dat unmute dupa 3 minute, daca i a dat deja mute, putea sa l lase asa, nu sa l mai modifice, deoarece trecuse deja ceva timp de la sanctiunea pe care a acordat-o. 4. Martori: https://i.imgur.com/0v2Bbxf.png 5. Sectiune: assassins 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/9y2XHPF - ora 23:54 - mute 20m lbj familie https://imgur.com/b2Dj8BE - ora 23:57 - unmute+mute 30m lbj familie
 4. Buna, @NeneaGLONTZ! Ca martora la ce s a intamplat, consider ca ma pot baga la aceasta reclamatie! In primul rand, nu am vazut pe chat sa l fii avertizat, dar daca ai facut-o, atunci cer o dovada; In al doilea rand, nu era o jignire, dar daca tu ai luat-o sub aceasta forma, este problema ta, dar repet, nu e nimic jignitor In al treilea rand, m ai favorizat, pe mine. Doar m ai avertizat, in conditia in care si eu am mai jignit si am fost avertizata, puteai sa mi dai si mie mute. Dovezi favorizare ( din perspectiva mea ) : https://i.imgur.com/cqOwwhp.png / si pentru Alex, tot la fel din perspetiva mea https://i.imgur.com/p9uSDyL.png Daca tot i ai dat mute, pentru acel lucru, atunci puteai sa mi dai si mie. Apropo, dovezile editate/taiate nu se iau in considerare, iar pentru chestia asta trb sa ai dovezi nu martori, martorii pot fii prieteni de a tai si sa faca ce zici tu, exista cazuri! Zi frumoasa !
 5. update! Mute pt spam avoid la 3 randuri fara avertizare https://i.imgur.com/JrOpZxu.jpg + /hist
 6. reclamatie AlexFTWgaming 1. Numele tau din joc: Jqkvb 2. Numele jucătorului reclamat: AlexFTWgaming 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mi a dat mute prima data pentru 15 minute jignire, iar dupa aproximativ 15 secunde, mi a dat 30 min jignire+prel. Mute-ul deja a fost acordat, daca era sa l greseasca trebuia dupa cateva secunde (maxim 5) sa l modifice, nu 15 secunde. Se poate observa in stanga la durata potiunilor, mai exact la cea de speed + daca era in stare sa acorde un mute corect, o facea, nu trebuia sa i spuna altcineva, in cazul lui Alex, Yasu, ca am facut si prel, si sa mi acorde mute si pentru prelungire (15 min). 4. Martori: https://i.imgur.com/XZ0CR0E.png 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: https://i.imgur.com/rHjK3wY.png / https://i.imgur.com/CtqLEbb.png , iar in caz de ceva : /hist.
 7. nu înțeleg unde a procedat corect, având în vedere ca intrase pe secțiune de nici 5 minute și mi a dat mute 20 min pt 3 rânduri
 8. Reclamatie Denis_ 1. Numele tau din joc: Jqkvb 2. Numele jucătorului reclamat: Denis_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mi a dat mute 20 min pt spam avoid, tinand cont ca eu am facut doar 3 randuri, iar sanctiunea este destul de mare + nu am fost avertizata 4. Martori: https://cdn.discordapp.com/attachments/853722807968071710/859480364522799144/unknown.png 5. Sectiune: assassins 6. Dovezi - Poze: https://cdn.discordapp.com/attachments/853722807968071710/859480066085748786/unknown.png / https://cdn.discordapp.com/attachments/853722807968071710/859480131192750100/unknown.png
 9. a făcut acest lucru, informează te înainte.
 10. Mute ul nu se da când faci prel de 3, iar eu i am dat unmute pentru ca Alex a greșit. Deja aceasta reclamatie devine off topic.
 11. 1. se pot acorda avertismente și de la 2 rânduri, nu neapărat 3. 2. ai fost toxic "Helper slab", nu e neapărat jignire staff, poate fi și toxicitate. 3. in legătură cu prelungirea, se avertizează la 3 (optional), ca playerul sa aibă grija sa nu faca de 4, sa știe ca la 4 i se poate da mute sau chiar încă un avertisment (depinde de gravitatea situației). 4. "" In ultimul ss cu hist-ul meu, se vede clar comportamentul meu, dovada clara ca nu sunt un player toxic, de dat exemplu! "" Nu aveai mute pentru toxicitate la momentul ala, dacă nu scriai "Helper slab" ; Iar dacă ți as fi dat mute pentru jignire staff, după cum ai spus tu, s ar fi văzut comportamentul tău fata de un membru staff. Aici am terminat! ZI frumoasa în continuare!
 12. Buna @Petrovski! multumesc de reclamatie! In primul rand, aseara in cazul in care ai uitat, a fost deschiderea sectiunii 'assassins' pentru ca s a dat wipe, drept urmare au fost playeri multi, iar staff-ul on: Jqkvb (adica eu) si AlexFTWgaming; In al doilea rand, Alex era atent la cei care campau si rare ori atent pe chat, iar eu in permanenta la chat, nu m am descurcat singura, chatul era foarte agitat, nu mai tineam minte exact cine ce a facut, multi spamau pe ac, multi ma spamau pe /msg , se mai vorbea si pe /a In al treilea rand, se vede pe link-ul pe care l-ai pus si tu la randul tau, ca erau multi playeri on, si chatul era foarte aglomerat. In al patrulea rand, eu dau mute si la ''prietenii mei'' pentru ca din momentul in care faci parte din staff, uiti cine ti-e prieten, in sensul in care si el poate sa fie sanctionat, nu conteaza cine e; In al cincilea rand, o sa-ti las cateva dovezi in care am acordat avertismente, pentru a te convinge singur: https://imgur.com/e9cvNFx / https://imgur.com/bLeCDFh / https://imgur.com/Evq9AOD / https://imgur.com/D5Dy9bK / https://imgur.com/Rqdkuq1 / https://imgur.com/4mal96Q In al saselea rand, acesta este hist-ul tau https://imgur.com/GiVAXsx , iar tu ai primit kick pt spam ac, se vede ca ai spamat pe ac, si in dovezile prezentate de tine, iar mute-ul de 15 minute pe care ti l am acordat a fost pentru ""helper slab''' al doilea cuvant spus de tine, reprezinta toxicitate, dovada ca ai fost toxic se vede tot la fel si in dovezile prezentate de tine, dar o sa ti las si eu un link care te duce la un ss pe care l am facut si eu (aratand ca ai fost toxic) https://imgur.com/zZHBqz7 . Zi frumoasa in continuare !
 13. CONTRA Trebuie sa te gândești și la faptul ca durează ceva sa faci o secțiune de genul + eu personal nu m as juca pe ea.
 14. Bună @Scoica! Îmi place propunerea ta, și cred ca ar ajuta mult în creșterea serverului + această secțiune poate sa fie utila pentru playerii care vor sa învețe, nu neapărat sa se antreneze. ZI frumoasa în continuare! PRO
 15. Buna @ImaHiro! Pentru ca nu-mi place propunerea ta, o sa ti dau Mi se pare ca nu se potriveste pentru Addicted2, momentan, si gandeste-te ca este mult de munca, si dureaza ceva, iar managerii nu stau atat timp sa faca o alta sectiune, care probabil nu o sa aduca playeri, dupa cum ai spus tu. Seara frumoasa in continuare !
×
×
 • Create New...