Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

ionut21

Addicted2 Staff
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Poor

About ionut21

 • Rank
  Devoted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - n o trecut 7 zile de la ultima cerere ( ai facut o in 12.09.2021) - cererea este identica cu ceea precedenta O zi buna!
 2. ionut21

  Propunere GTA

  Scutu da contra foarte usor daca nu poti tine scutu cand auzi/vezi ca arunca c4 este strict problema voastra O zi buna
 3. - Eu unul nu pot vedea voturile - Si n ai numaru de ore potrivit Te as ruga sa revi peste 7 zile cu o cerere noua si sa pui poza cu voturile pe https://imgur.com/ O zi buna!
 4. Salut, Cand vei face o cerere serioasa si nu in bataie de joc vei primi pro pana atunci ai contra. Te astept peste 7 zile cu o cerere buna si motive ok nu in bataie de joc. O zi buna.
 5. Ai o cerere buna dar din pacate n ai citit regulamentul. Citeste iara regulamentul si te astept cu o cerere noua peste 7 zile! O zi buna.
 6. Aici este topicu GTA. Cererile de helper pentru skypvp se fac pe https://addicted2.ro/forum/2393-cerere-helper/. O seara buna.
 7. Degeaba esti activ daca faci o cerere in graba. Daca faci cererea aia in 5 min mai bine n o mai face. O zi buna
 8. Nu te am vazut deloc activ. Revino peste 7 zile cu o cerere noua. Succes
 9. - esti activ - ai voturil - o trecut 7 zile de la cererea tero
 10. Katana veziti de treaba ta, nu zice nici unde ca trebuie sa fi in top kills pentru terorist. Salut Andrei, chiar daca nu prea faci pvp orasul are nevoie de teroristi. Sper sa te descurci.
 11. Esti activ si ai nr de voturi necesare si cred ca te-ai descurca. Succes
 12. Ieri si azi mai spamat aproape toata ziua sa ma uit la cererea ta. Fara rabdare nu faci nimic In plus un terrorist nu sta doar in safe si omoara oameni incepatori.
 13. salut, chiar daca n am voie sa raspund la reclamatile altora m am saturat sa vad cum ii faci reclamatii colegului meu vurloth. Pentru o reclamatie trebuie o poza full la tot ecranu nu doar la chat vurloth ti a acordat mute foarte bine nu inteleg dc te frustrezi pentru acest mute. O seara buna.
 14. ionut21

  Cerere Fbi

  Salut, Esti destul de activ ai voteurile. O trecut mai mult de o saptamana de cand esti police si cred ca te ai descurca cu un grad mai mare. De la mine ai
×
×
 • Create New...