Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Alezut2000

Addicted Gamers
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Alezut2000

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare, raspunsul meu si pentru aceasta reclamatie, ai adus 4 dovezi aici, iti voi raspunde la fiecare dovada in parte. Poza 1. Nu ti-a cerut nimeni sa ne explici ce este spamul, nu avem nevoie de informatiile tale, ne pare rau. Poza 2. Acel mesaj a fost ca un raspuns la un mesaj de-al tau, nu am ce dovada sa iti aduc. Poza 3. Dovezi pentru instigare la cearta, pentru un mute de 10 minute, e suficient, crede-ma. [ https://imgur.com/a/hNUEvmz ]. Poza 4. Daca vrea el dovada, sa depuna el reclamatie, nu tu in locul lui.
 2. Salutare, am revenit cu raspunsul meu si dovezile mele. Tu ai adus 3 dovezi, 2 sunt irelevante, eu nu ti-am acordat tie mute, am acordat jucatorului "" Manelistul "", caruia i-am dat /unmute pentru ca am omis sa iti scriu tot numele, sunt in perioada de teste, sunt aici sa invat, am acordat /mute gresit si pe urma /unmute pentru a-mi repara greseala. Mute-ul tau a fost acordat de qSnaKe_05 care ti-a postat dovada. P.S: Imi cer scuze pentru prelungirea aia, eu ti-am explicat frumos sa fie intelegere. Nu inteleg rostul reclamatiei.
 3. Ma simt emotionat cu textul tau, aici te dai intelectual, pe server injuri ca la usa cortului, revin dimineata cu dovezi, daca vrei arama pe fata.
 4. Problema s a rezolvat, trebuia sa iti acordam mute tie, si ne am grabit, am dovada cu /unmute, e ceva normal din graba se intampla, imi cer scuze de greseala facuta. Maine o sa revin cu dovezi cu comportamentul tau.
 5. Salutare, domnule “ certaret “, te ai luat la cearta cu mine si qSnake-05, fara a fii bagat in seama, te am atentionat de 4-5 ori sa incetezi ( am dovezi ), tot ai continuat, eu zic pe Viitor sa iti vezi de treaba ta, nu sa te certi cu 2 Helperi si 4 jucatori, am si martori, am Si dovezi referitoare la Comportamentul tau , iti urez o seara faina, si iti doresc o schimbare de comportament, daca e nevoie de dovezi, iti voi oferii, dar se vede din pozele tale comportamentul.
 6. Cerere HELPER [ Survival Epic Games ]. Prenumele tau: Alexandru Gabriel. Cu ce nick-uri joci pe server: Joc cu un singur nume, Alezut. Varsta: Am varsta de 20 de ani.. Primele 7 cifre din CNP(minim 14 ani): 5001104.... Pot dovedii prin documente, varsta de 20 de ani. Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper (Intre 30 si 50 de cuvinte): Sunt o persoana matura, caruia ii place profesionalismul, imi place sa fie disciplina, in general, sunt un om care doreste intotdeauna sa execute lucrurile ca la carte, sa fie spirit de echipa si ma acomodez repede in functii impuse, sunt o persoana capabila pe picioarele mele, vreau sa fie ordine si disciplina pe server. Discord (Obligatoriu) : Alex Gabriel #4754 Ai citit regulamentele? : xmas Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie): https://imgur.com/a/fgfQUM3 Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Seara, sunt acasa pana in Decembrie, am doar ore online la facultatea de DREPT.
 7. Cerere HELPER [Survival Epic Games] Prenumele tau: Ghita Alexandru Gabriel. Cu ce nick-uri joci pe server: Alezut Varsta: 20 de ani. Primele 7 cifre din CNP(minim 14 ani): 5001104. Daca vreti pot alatura si o poza cu permisul pentru certitudine. Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper (Intre 30 si 50 de cuvinte): In primul rand, sunt trecut prin spiritul jocului acesta, incepand de la varsta de 10 ani, am jucat pe celelalte comunitati de tip Minecraft, am fost Builder, Designer, aproape toate functiile, sunt o persoana matura, imi place sa ma implic, sa fac lucrurile ca la carte, ma consider potrivit pentru aceasta functie, deoarece sunt o persoana capabila pe propriile picioare, care pusa intr-o dificultate, se poate descurca, imi place sa fac lucrurile ca la carte. Discord (Obligatoriu) : Alex Gabriel #4754 Ai citit regulamentele? : Da, desigur. Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie): https://imgur.com/a/x3g0B9F Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Tot timpul zilei, sunt elev la scoala Campina, si sunt in practica pana in Decembrie, fac doar 2h online pe zi la intervale diferite, in general Pranz si Seara.
×
×
 • Create New...