Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Nitroxfoxy

Addicted Gamers
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Nitroxfoxy

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. cerere unban bedwars 1) nick: Nitrox_fox_ 2) Pe ce sectiune ai primit ban: BedWars 3) Numele membrului din staff care te-a banat: qVooDoo 4) Dovezi: nu am 5) alte detalii: am luat ban pe data de 09/12/2020 pentru reclama pe atunci aveam un pc de c**at unde avem lag dar pentru ca mai avem un prieten care avea si el lag am zis ca e de la voi de la sv si am injurat si tot am injurat pana am spus un alt server pe care nu avem lag no asta e situatia aici interveniti voi daca imi dati pro e bn daca nu tot bn pentru ca stiu ce am facut si imi regret 6) sper sa ne intalegem si sa primesc unban lucrul asta nu se va mai repeta eu am un alt pc.
 2. Cerere politie Nitrox_fox_ 1) Nume : Nitrox_fox_ 2) De ce vrei aceasta factiune ? : imi place foarte mult functia politie si numele binelui. cand aud politie nu ma gandesc la ceva rau ci la ceva bun care apara legea. 3) Care este arma ta preferata ? : AK pumkin 4) La ce ore esti pe server de obicei ? : nu am o ora fixa. intru in fiecare zi cel putin o ora 5) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune ? : si fara lucruri op eu tot ma duc sa prind infractori ca sa apar legea. Totul pentru lege. 6) Ai citit regulamentul ? : o sa apar legea cu ori ce pret. 7) Ai avut neintelegeri cu membri staff ? Daca da, de ce ? : nu am avut
 3. pls vreau unban pe bedwars. inainte aveam un pc nasol, si pe acest sv addicted2 aveam mereu lag. mi-am schimbat pc-ul si acum nu mai am lag. am primit ban ca ma suparasem asa de tare pe lag si am inceput sa spamez un ip random am spamat ipul pentru ca eu credeam ca lagul e de la sv vostru nu pot sa fac nimic nu am nici un cuvant eu am fost idiotul aici este doar din mila voastra numele meu pe minecraft este Nitrox_fox_ daca se decide sa primesc unban i'm sorry pls unban me dar cum topicurile mele nu va atrag voi primi un raspuns de genul "NU"
×
×
 • Create New...