Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

palq

Addicted Gamers
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About palq

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

palq's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Reputation

 1. palq

  Reclamatie Staff

  Salut Alex In primul rand eu si uitasem ca aveam acele foldere si cand ai gasit acel folder "autoclicker.2.0" a trebuit sa-l deschid sa-ti arat ce e defapt nici nu mai stiam de acele foldere pe care le aveam de cateva zile cand am jucat pe un server si am fost luat la control si am uitat de ele , stim amandoi ca eu niciodata nu am avut nimic cu tine si ca ne-am inteles f bine , pe langa asta as vrea sa pui linkul de la filmare aici nu e nimic personal si nu e nimic ce nu ai putea impartasi cu restul staff ului vreau ca toti sa vada ca eu din contra am cooperat si am incercat sa te ajut si pe tine si pe mine sa nu crezi ca am ceva cand eu defapt nu aveam nimic , si dupa ce ti-am aratat acel folder am luat mana de pe mouseu la un moment dat am vazut ca nu mai faceai nimic si te-am intrebat e gata ? , ti-am deschis si un text document in caz ca aveai intrebari dar am vazut ca ai ramas foarte tacut , tot ce am facut a fost sa te ajut pentru ca inca de cand eram helper imi spuneau playeri ca si-au luat control de la tine si nu le-ai gasit nimic si asa si am zis sa te ajut sa nu existe complicatii , daca faci ceva iti asumi Alex si deasta cer filmare cu controlul aici sa vada toata lumea ca eu am cooperat si din contra am incercat sa te ajut .
 2. Reclamatie Staff 1. Numele tau din joc: palq 2. Numele jucătorului reclamat: FreeStyle 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: M-a luat la control , am vrut sa-i arat un folder pe care-l aveam denumit autoclicker care defapt era un text document si mai aveam un folder redenumit huzuni care tot era un text document ca am vrut sa vad daca imi da ban pentru asa ceva , i-am aratat folderul ala cu huzuni si autoclicker ca erau doar niste text documents si cand i-am aratat mi-a dat ban pentru necooperare control dupa ce l-am lasat sa-mi controleze totul cu last activity view iar dupa ce i am aratat acel folder am lasat sa ma controlez in continuare si s-a oprit dintr-o data si ma trezesc cu ban necooperare control nici macar un avertisment sa nu misc mouseu , repet am miscat mouse ul sa nu existe probleme sa mi i au bani degeaba , eu am cooperat ca am vrut sa l ajut sa nu creada ca am ceva , daca era necooperare nu l lasam sa instaleze nimic dar din contra l am lasat sa instaleze ce a vrut , am vrut sa l ajut si vad ca mi am luat ban pentru necooperare control , vreau si eu o dovada VIDEO unde a fost necooperare control . 4. Martori: tot serverul 5. Sectiune: Survival 1.8 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/gallery/W5b4VK5
 3. palq

  Reclamatie

  Reclamatie 1. Numele tau din joc: palq 2. Numele jucătorului reclamat: uKav , ItzSkar , Scorpion_YT , NightRevem 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Team de 4 la pvp nu am apucat sa pornesc filmarea dar se vede foarte CLAR in screenshot uri , staff-ul a spus ca cica este nevoie de filmare dar se vede foarte clar in screenshoot uri cum prietenul meu si a luat 4vs1 , eu eram pe /v ca sa pot face acele screenshoot uri . 4. Martori: onlyflor3s 5. Sectiune: Surival 1.8 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/gallery/oZ2cVcm
 4. Salut , "mars" este considerat toxicitate , daca tu ai fost in staff ar fii trebuit sa stii asta .
 5. palq

  palq

  Salut uKav , mute-ul a fost acordat bine , "SALUT MA CHEAMA palq" asta nu e caps ? Mute pentru caps se da la 4+ litere , asa am dat pana acum si asa i-am vazut si pe colegi mei de pe survival ca au dat . Avand in vedere ca in regulament scrie de la 4+ cuvinte se acorda la 4+ litere . Si mai stop cu Post HUNT-ul <3.
 6. palq

  Buna ziua

  Salut Raul in primul rand ai un model de respectat : Titlul topicului: [Plângere] Numele_Jucătorului / Membrului staff MODEL 1. Numele tau din joc: 2. Numele jucătorului reclamat: 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: 4. Martori: 5. Sectiune: 6. Dovezi - Poze: *Cine nu respecta modelul cat si titlul dat mai sus, cererea respectiv reclamatia ii va fi stearsa In al doilea rand ti-am cerut sa-ti instalezi team viewer la inceput mi-ai spus ca nu ai spatiu in pc dupa mi-ai spus ca nu iti merge google iar dupa ti-am cerut discord si mi-ai spus ca nu ai bateri la telefon.. , iar asta dupa ce am stat 10 minute dupa tine .
 7. Salut uKav , se vede clar ca ai facut reclamatia asta pe baza de frustrare , te-am batut la pvp pe survival 1.8 si mi-ai spus ca am venit 2v1 pe tine iar apoi eu ti-am raspuns cu "cat teammate ul meu s-a batut cu prietenul tau si eu m-am batut cu tine , te-am tinut in aer , aer fiind (combo) , nu vad unde este aceasta afirmatie toxica , si inainte sa-mi faci reclamatia am dat cu tine 1v1 pe un server si ai inceput de acolo deja sa ma ameninti dupa ce te-am batut ca imi faci reclamatie si etc .
 8. =)))Nu stiu daca sa te i-au in serios sau nu CristiMtk , cum a zis si domnul George toti avem dreptul la exprimarea libera , nu ti-am zis eu ca esti slab sau asa ti-am pus o intrebare daca acolo unde stati voi impartiti netul sau ce e cu netul vostru asa slab , pot spune ca ti-ai facut singur o reclamatie , se vede sus cum ai dat dovada de toxicitate "cf 14-10 de la david" nu consider ca intrebarea pe care ti-am pus-o eu a fost toxica , asteptam raspunsul unui manager .
 9. palq

  reclamatie

  Scuze pentru double post dar al doilea clip a fost sters pentru ca aveam spotifyul pornit si se auzea muzica l am postat iarasi .
 10. palq

  reclamatie

  Salut zNexus_ , in primul rand ieri te-am prins facand aceeasi chestie , azi am dat tp la tine si erai afk dupa am deschis bandicamu pana s a deschis bandicamu ai revenit daca este nevoie am dovada pe discord ca am scris la staff ca IARASI esti afk la pool , pe langa asta ai recunoscut tu in chat cand ai zis "eram afk la ferma" pai ce facem ne mintim pe fata , si pe langa asta nu este permis sa ai un afk pool , ieri l ai avut si azi te am prins iarasi cu el cam asta este motivul de ce ti am dat jail 30m , si te rog sa spargi acel afk pool , pe filmare se vad log urile la ce ora am da tp la el si dupa ce l au strigat playeri cand a raspuns , si in a doua filmare se vede cum tot se invartea la acel afk pool si tot voia sa se bage in el .
 11. Nu am de ce sa ma scot , am dreptul sa-ti dau mute dup ce ai jignit pe cineva 24 de ore , am intrebat pe discord pe stafful de pe 1.8 daca aia e jignire si au spus ca da , ti am dat mute dupa , nu am cu ce sa ma scot ti am arata dovezii clare , multumesc anticipat , o sa las un manager/administartor sa raspunda.
 12. Nu am cu ce sa te mint , se vede clar ca ti-am dat mute pentru jignire si nu pentru jignire staff sau injosire staff , l-ai jignir pe rotauraul69 la 11:21 la 11:29 ai primit mute . Si repet reclamatia nu se face aici.
 13. Salut Georgi , multumesc pentru reclamatie (nu se face aici dar se face pe forumul normal dar oricum nu mai este nevoie sa mai faci ) , ti-am dat mute pentru jignire si nu jignire staff , dupa ce l-ai batut pe rotaruraul69 la pvp el ti-a spus gg si tu i-ai spus te-n gura , sunt destul de sigur si consider ca te-n gura este o jignire . Uite aici si dovada ❤️ https://imgur.com/gallery/LUkpyLY
 14. Vad ca nu stii diferenta intre o intrebare si o afirmatie , asteptam doveziile ca ti-a dat crash minecraftu .
 15. Aia nu e injosire staff , era o intrebare "None tu degeaba esti staff nu vezi ca znexuxs_ injura" pentru asa ceva nu se i-a mute, si nu mai vorbii atat de mult ca ma doare capul arate-ne ceva dovezi si ai scapat , aia e.
×
×
 • Create New...