Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Axpol

Addicted Gamers
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Axpol

 • Rank
  Just got Addicted
 • Birthday 07/28/1999

Personal Information

 • Location
  Moldova/Chișinău
 • Gender
  Male
 • Interest
  Money #

Contact Methods

 • Facebook
  Vasea BV

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Axpol

  Reclamație

  Reclamație 1. Numele tau din joc: Axpol 2. Numele jucătorului reclamat: TIGER_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Îl chemasem la mine că aveam nevoie de ajutor la o fermă.. bine, a venit el.. eu trebuia să plec la masă.. mă întorc și văd un player la ferma de iron, plec jos am observat că erau chesturile goale și nu îmi dădeam seama de ce, apoi îi scot allow-ul.. el băuse pare mie o poțiune de invisibility ca să nu îl văd, și nu s-a scos protecția de la 1 protecție care el era.. es puțin pe forum și peste 10m m-am prins golindu-mi 10-15Chesturi.. Nu e cinstit așa. 4. Martori: adrian2k25 5. Sectiune: Epic Survival 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/6bEeSuN
 2. Cerere Helper [Survival [Epic]] Cu ce nick-uri joci pe server: Axpol Varsta: 21 Primele 7 cifre din CNP(minim 14 ani): 20044043 Nu coincide cu CNP-ul Romanesc fiindcă sunt din R.Moldova. Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper (Intre 30 si 50 de cuvinte): Aș dori să îmi progresez cunoștințele, pentru a ajuta playerii care au nevoie de ajutor, pentru a încerca să contribui la dezvoltarea acestei comunități frumoase Discord (Obligatoriu) :Axpol#1743 Ai citit regulamentele? : De data asta da. Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie): https://imgur.com/a/TzAiCUY Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Dimineata Prânz Seara Mulțumesc, anticipat !
 3. Cerere Helper [Survival [Epic]] Prenumele tau: Axpol Cu ce nick-uri joci pe server: Axpol Varsta: 21 Primele 7 cifre din CNP(minim 14 ani):20044043 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper (Intre 30 si 50 de cuvinte):Cunosc acest server de cand abia pătrunsesem pe tărâmurile Minecraft-ului, am vrut de multe ori să activez în staff, dar niciodată nu mi-am dat stăruința pentru chiar a activa și pentru a ajuta comunitatea. Știu exact că sunt o persoană responsabilă și ofer ajutorul oricui, pot face asta și fără grad, dar vreau să avansez, și să încerc să mă implic în dezvoltarea comunității. Discord (Obligatoriu) :Axpol (Până maine voi fi cu acest nick, sau voi da edit.) Ai citit regulamentele? : Cunosc Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie): Puțin.. dar nu vreau să pierd șansa de a activa la moment pentru că știu că orele nu sunt o problemă dacă te implici în folosul comunității. ---- https://imgur.com/a/opXO7lM Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Pot activa dimineața, amiaza și seara, seara și amiaza în cea mai mare parte pot fi online Mulțumesc anticipat !
×
×
 • Create New...