Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

UrsulPanda00

Play Staff
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About UrsulPanda00

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cerere recuperare grad: Ursulpanda00 1. Nickname:Ursulpanda00 2. Sectiune:1.16.5 si skypvp 3. Cine ti-a scos gradul?:Alexandra 4. Motivul:Cand sunt sigur pe o anumite sectiune multi sunt toxic si injura + ca e nev de staff 5. Cand ti-a fost scos gradul?:5/6/2021 6. Comentarii aditionale:multumesc anticipar !
 2. salut! imi pare sar dar am facut calculuil prost si primit unban si imi cer scuze ! multumesc de reclamatie
 3. Salut! ”macar asa sa ma bati” eu nu am loato ca o propozitie toxica si eu unu nu dau mute pt asta plus ca el a spus ca il instig la cearta nu cred ca asta e toxicitate plus ca e cauta motiv de cearta sinca acm catava zile i-am dat ban pe autoclicker ! dovada:https://imgur.com/gallery/0T1f2wS multumesc de reclamatie! o zi buna !
 4. Buna! 1Bagel mi-a explicat ca daca un player scrie 3 randuri nu i dau mute dar dac depaseste 3 randuri i dau ,din cate mi-a explicat nu trb sa dau mute daca un player scrie 3 randuri si am avertizat acel player ca cu ”mai restrans” dupa acel player a incetat ( mai mult staff miau zis c daca scrie 3 randuri nudau mute) si ca nu acor nu este adevarat ! el a zis ma ta si nu era intrun context in care sa jigneasca plus ca dupa am intrebat un staff si a zis ca e bine ! multumesc de reclmatie o zi buna.
 5. Eu la 00:50 eram inca in control si am vazut undeva mai sus ca ai zis ceva toxic dovada nu am ca am o problema cu pu-ul si nu imi salveaza toate ss sau filmare imi cer scuze ca nu am dovada.
 6. ai primit mute pt caps dupa nici un min ti am dat unmute. dovada:https://imgur.com/gallery/RKpHqnM
 7. pardon imi cer scuze acm ti am dat unban atunci ma grabeam(sorry)
 8. aunci cand ti am spus sa imi dai codul anydesk ai zis 'ok now' se vde si pe filmare si dupa 1 min ai iesit de pe server dovada:
 9. nu eu ti am dat ban, eu am zis pe pt refuz control si atunci cand ta am intrebatr cat se da era ca nu mai staim ca abia atunci mam trezit si nu stiam clar si nu vroiam sa gresesc, poate a gresit cel care tia dat ban dar eu numa ta am cerut codul anydesk si nu nu lai dat asa ca am chemt pe cnv sa iti dea ban 6/3 dovada:
 10. eu am vazut ca cilati membi staff dau mute pt lbj daca cnv zice drq asa ca am dat si eu. dovada:https://imgur.com/undefined
 11. Eu știu ca ajuta playeri este activ pe gta Eu știu ca ajuta playeri este activ pe gta
 12. eu doar ti am cerut codul anydesk si tu mi lai dat si amm cautat in pc si am gasit OP_REACH folosit ieri si daca nu lai fosit timp de doua zile nu am voie sa te sctionez dar tu lai folosti acm o zi la 7:32 si am intrbat staff daca am voie sa dau ban daca hackul a fost folosti acm o zi si or zis ca da. dovada :
 13. ai fost reclamat pe ac pentru hack si eu ti am ti am cerut codul anydesk si cum ti am cerut codul tu teai pus afk ti am dat 3 min timp in care sa imi dai codul anydesk la control. dovada:
 14. Poate nu știu ce înseamnă mp Poate ca nu știu ce înseamnă mp,și nu o promovat în nici un fel vreu un sv de mc.
 15. Scz ca nu putut sancționat pe cei care înjurau pe chat dar ma uitam în regulament sa vad cât ar trb sa le dau , iar după ce am ieșit de pe site de regulament am întrat în mc și nu îmi mai apărea chatul sa fac ss pentru am putea da mute( îmi cer scz dar nu am putut ) și nu cred ca sunt primul care i se întâmplă asta (și din câte am înțeles nu am voie sa dau mute fără dovada/ss ) dar totuși cred ca am scris pe chat (limbajul)...scz ca nu am putut fi atent la chat,dar am vrut sa ma asigur ca dau mute corect ca cineva îmi zicea dai 20m dai 10m și am vrut sa ma asigur ca dau durate de mute corect.
×
×
 • Create New...