Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

JohnTractorOG

Addicted Gamers
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Poor

About JohnTractorOG

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. [Plângere] sarahigna, Anna16ANNA, CataSampon, theDutu 1. Numele tau din joc: JohnTractorOG 2. Numele jucătorului reclamat: sarahigna, Anna16ANNA, CataSampon, theDutu 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Team 4. Martori: SpongeSmoker 5. Sectiune: Bedwars 6. Dovezi - Poze: Mentionez ca nu era nici un staff online pentru a ii raporta. Si nu au incetat in ciuda faptului ca li s-a spus ca sunt filmati si o sa se dea report. Clipul nu e la cea mai intalta claritate posibila, in schimb se poate vedea numele lor in chat. Daca este necesar, se mai pot furniza dovezi. Clipul este taiat din cauza unor notificari primite. Sper ca sanctiunea sa fie putin mai mare decat prevede regulamentul (un kick). Multumesc anticipat.
 2. Se pot verifica log-urile din server sau de la 2 - 3 playeri care erau conectati (pentru ne asigura ca sunt la fel).
 3. Buna, Daca nu este nici un helper online, ce masura se poate lua in acea situatie? Practic playerii o sa isi faca de cap? Un kick nu o sa rezolve problema, cu toate ca in regulament este precizat: 6.11 Este interzis să faceți team pe BEDWARS cu alți jucători (SOLO) sau să faceți team cu alte echipe (DOUBLES/TRIPLES/QUADRUPLES) KICK >> după care veți fi sancționați cu BAN 15 minute Pe mine ca si player nu m-ar dejanja un kick odata la nu stiu cat timp (asta DACA cineva raporteaza sau DACA e vreun helper online) sau un ban 15 minute. Ma uit pe youtube si revin. As propune jail pentru asa ceva.
 4. [Plângere] Rob1_ZEW, Mjsnips2, roxaqaa028 1. Numele tau din joc: JohnTractorOG 2. Numele jucătorului reclamat: Rob1_ZEW, Mjsnips2, roxaqaa028 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Team, mai exact Rob1_ZEW si Mjsnips2 protejand-o pe roxaqaa028 4. Martori: SpongeSmoker 5. Sectiune: Bedwars 6. Dovezi - Poze: Videoclip editat deoarece se injura pe fundal. Se pare ca s-a inregistrat si discord-ul, aia e. Daca e nevoie se poate uploada si original.
 5. Reclamatie 66rp6 MODEL 1. Numele tau din joc: JohnTractorOG 2. Numele jucătorului reclamat: 66rp6 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Camping pentru kill-uri pe BedWars 4. Martori: SpongeSmoker, alxtalpa 5. Sectiune: BedWars 6. Dovezi - Poze: Clip cu camping-ul lui 66rp6:
×
×
 • Create New...