Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Petrovski

Addicted Gamers
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

About Petrovski

Recent Profile Visitors

72 profile views

Petrovski's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Reputation

 1. 1. Calmeaza-te si vorbeste civilizat. 2. Reclamatia inca este deschisa, neavand un verdict final de la cineva, deci nu ai fi avut voie sa il corectezi pe AlexFTWgaming. 3. Pozele si faptele tale au fost facute in jurul orei 20:10. Reclamatia facuta de qAzoth a fost deschisa acum 35 de minute, respectiv la ora 20:44. Adica exista o distanta de mai bine de 30 de minute in care tu ai actionat dupa placul tau!
 2. Nu este off-topic. Tu nu aveai voie sa dai unmute. Daca mute-ul era acordat incorect, trebuia ca AlexFTWgaming sa dea unmute si nu tu. Iar in al doilea rand, jucatorul trebuia sa faca reclamatia de abuz!
 3. Update pentru micul tau abuz, mai exact sustineai ca nu faci favorizari : https://imgur.com/a/afTIjjv .
 4. De regula se acorda sanctiuni + avertismente conform regulamentului, nu dupa ureche (din acest motiv a fost facut un regulament atat pentru playeri, cat si pentru staff). +De ce este considerat toxic faptul ca fac o observatie de tip revizuire a faptelor tale din momentul respectiv? Este un calificativ dobandit de tine, nimic altceva. P.S.: Nu poti combina o forma de salut din regim de colegialitate/prietenie cu o afirmatie imperativa.
 5. Ss-urile prezentate de tine sustin ce am spus: In primul ss (respectiv https://imgur.com/e9cvNFx ) se vede ca ai dat avertisment pentru prelungire respectiv pentru "=]]]". Conform post-ului "Regulament si Pedepse Jucatori", capitolul 2, alin. 2.1. spune asa: Nu aveți voie să prelungiți cuvintele (sallll, unuuuu, haiiiiiii etc.): De la minim 4 caractere Mute: 10-20 minute (în funcție de gravitatea situației) Acest lucru arata faptul ca nu cunosti regulamentul de baza! In al doilea ss (respectiv https://imgur.com/bLeCDFh ), din acelasi post ( "Regulament si Pepdespe Jucatori"), inca din primul capitol alin 1.1 se defineste spam-ul: 1.1 Spam-ul de orice fel este strict interzis. Aici includem: spam (minimum 3 rânduri) spam-avoid (minimum 3 rânduri) mesajele ce depășesc 4 rânduri Mute: 10-30 minute (în funcție de gravitatea situației) Tu ai dat avertisment pentru 2 randuri! Al treilea ss, respectiv https://imgur.com/Evq9AOD se respecta primul caz prezentat de mine. Al patrulea ss, https://imgur.com/D5Dy9bK, de asemenea. In ss -ul https://imgur.com/4mal96Q, se observa cum a fost scris numai pe 2 randuri, iar conforim regulamentului, se considera o problema dupa 4 randuri, nu 2! In ultimul ss cu hist-ul meu, se vede clar comportamentul meu, dovada clara ca nu sunt un player toxic, de dat exemplu! In ultimul rand, mute-ul trebuia dat pentru jignire staff daca tot voiai sa respecti regulamentul si contextul, dar tu ai dat pentru toxicitate, care este incadrat in alt caz. Zi faina!
 6. [Plângere] Jqkvb 1. Numele tau din joc: Petrovski_ 2. Numele jucătorului reclamat: Jqkvb 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: • Helper-ul Jqkvb nu este în stare să își indeplinească atribuțiile sale de membru staff! • Oferă mute și kick după favorizări: Jqkvb oferă fără să trimită un mesaj ca scop de prevenire a kick-ului, respectiv a mute-ului (asta pentru cei care nu sunt prietenii săi). Conform regulii cu numărul 16 din regulamentul așa zis citit de Jqkvb, scrie: "Nu sancționați la orice greșeală făcută de playeri ( :))))), SAL). Încercați să avertizați și în cazul în care continua să sancționați." Dacă luăm în calcul faptul că au fost foarte puține mesaje trimise din partea mea, trebuia să mi se facă observație, nu mute și respectiv kick instant (mai ales că toate mesajele date astăzi sunt absolut în regulă). 4. Martori: Toată secțiunea assassins dar dacă trebuie să dau nume: yungronaldo_, Sebicuu, Yasuoez, MrCava69_. 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/8tHBAN6
×
×
 • Create New...