Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Bobthenerd

Addicted2 Staff
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bobthenerd last won the day on July 12

Bobthenerd had the most liked content!

Community Reputation

2 Poor

About Bobthenerd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut ! -multumim pentru reclamatie -Dupa parerea mea se vede destul de bine team-u intre cei 2 , de aceea am sanctionat
 2. Mersi mult mane ! esti kel mai tare ! meriti pe deplin acest grad! de cand am acest avatar de la tine , contul meu de pe acest forum arata cel mai frumos din toate conturile! o sa te mai caut pentru toate nevoile pe forum pentru ca ati faci treaba! multumesc inca o data ❤️
 3. Cerere Avatar Nume: Bobthenerd Ce tip de lucrare doresti (avatar/semnatura)?: Avatar pentru forum Stock:https://giphy.com/gifs/W50GiRJJmV6jYzN3RI Dimensiuni: nu stiu dimensiunea ,am atasat mai sus o poza , fix asa sa fie Text principal: Bob Text secundar (trebuie sa contina ADDICTED2): Addicted2 STAFF Alte informatii: Textul sa fie de ce culoare credeti ca se vede mai bine Multumesc!
 4. Salut ! In primut rand imi cer scuze daca te-am deranjat atunci Am scris ,,EZ,, pe bedwars daor ca sa te ingan (imit) cu un scop de a glumi (ca sa zic asa) . La asta ma refer : https://imgur.com/a/oEhd1IV (din pacate nu am ss-uri din meci de dinainte de poza ta) Zi placuta in continuare!
 5. Bună DarkPuppy aici ai dovada pentru jail-ul pe care l-ai primit : Pe langa asta , se vede in filmare ca te-am mai rugat atat eu cat si playerii sa pleci din protectia lui sulyx , dar nu ai vrut sa pleci O zi buna!
 6. Bună DarkPuppy! Aici ai dovezile clare pentru muteul pe care lai primit :https://imgur.com/a/QenB6dr https://imgur.com/a/M5qwFey https://imgur.com/a/ngJProi https://imgur.com/a/wXsqOwg https://imgur.com/a/RbUqfqM O zi buna!
 7. Salut giorgian123 ! Imi pare rau ca te-am sanctionat , dar aceasta a avut un motiv , deoarece ai scris intentionat cu caps. Probabil ca puteam sa iti dau 20 minute pentru caps, dar caps-ul tot a fost deranjant vizual pentru mine si ceilalti playeri. Doar pentru ca ai spus dupa ,,srry caps,, asta nu ne face pe noi , ca si staff sa nu dam mute la oricine care incalca reguliile. Aici e si dovada mea : https://imgur.com/a/rchKxAU Cam atat am avut de zis , imi pare rau ca te-am sanctionat . O zi buna sa ai!
 8. ti-am mai zis , nu zice niciunde ca nu pot avea o mica grija de chat si sa zic ,,limbajul,, :)) imagineaza ti ca ai tu un server si injura unu si nu e staff on , ziua viitoare ala si-o ia in cap si continua tot asa. , citeste regulamentul.
 9. tebuia sa citesti regulamentul de player intai , asa nu se mai facea atata scandal
 10. Salut 1.Eu sunt ,,individul,, acela de care ziceai , nu vad in ss-urile tale unde voiam eu sa ma cert cu tine si unde am facut-o , probabil te referi la ,,te tin numai in mute,, - pentru ca sunt mai mereu online pe surv. 1.8 si stiu ca mereu faci spam si mereu injuri . nu inteleg ce te supara pe tine ca MaxMini ti-a dat mute pentru spam avoid ( asta se vede si in ss-urile tale ) , ai noroc ca nu ti-a dat pentru mai multe daca ai fi pus si ss-urile cand vorbeai si tu :)) . 2.Eu doar am trimis dovada cu ce ai scris tu pe chat pe server-ul de discord pt. survival 1.8 , deci nu l-am ,,influentat,, eu sa iti dea mute pe ceva meritat 3. Chiar daca nu sunt staff , nu zice niciunde ca nu am voie sa am ,,grija,, de chat cand cineva face spam , e toxic , si injura . Doar ti-am zis sa nu mai injuri sau ceva de genul. Parerea mea e sa lasi staff-ul sa isi faca treaba si sa nu le faci post pentru ca ti-au dat mute pe ceva meritat...
×
×
 • Create New...