Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

BiaBia1234

Addicted2 Staff
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BiaBia1234 last won the day on August 22

BiaBia1234 had the most liked content!

Community Reputation

1 Poor

2 Followers

About BiaBia1234

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

90 profile views
 1. Da, am pus eu dovezile bune deoarece, cum am spus, vreau sa lamurim situatia. Ceea ce ai spus tu poate fi interpretat in mai multe moduri. Poate fi considerata limbaj sau cenzuraa sau chiar nimic. Eu am considerat-o cenzura deoarece limbaj nu putea sa fie (nu ai spus exact cuvintele pe care ai incercat sa le inlocuiesti) si daca ai incercat sa spui mai frumos niste chestii, puteai sa nu le spui. Dupa cum sti comunitatea nu accepta un limbaj licentios. Tu ai spus chestiile acelea random pe chat, asta se observa din dovezi: ,, stiati ca...,,. Eu consider ca nu am gresit cu nimic. Asteptam raspunsul unui manager.
 2. Buna! In primul rand, dovezile tale nu sunt bune. In ele nu apare data si ora. Voi atasa mai jos si dovezile mele deoarece vreau sa lamurim situatia. Eu am considerat ceea ce ai spus tu ca si cenzura ( „dau si fufu ca masina de cusut”, „ouale alea de jos”) deoarece oricine isi poate da seama la ce te-ai referit. Nu poti baga ca si argument „ceilalti staffi nu m-au sanctionat”, nu este problema mea daca ei nu sanctioneaza. Pentru ca pe skyblock joaca si copii mai mici, vreau si am datoria de a mentine chatul curat. Dupa cum poti observa si in a 4-a poza din dovezile tale, am sanctionat conform regulamentului. Mai jos voi lasa dovezile mele si dovada acordarii corecte din regulament. Dovada mute 1: https://imgur.com/46mEh3z Dovada mute 2: https://imgur.com/eUmPXEz Dovada regulament: 3.4 Înjurăturile prescurtate, cenzurate cât și semnele obscene (fmm, plm, să te ... etc) sunt interzise. Mute: 10 minute Iti multumesc si pentru dovada cu reclama. Acel jucator a primit ban de la unul dintre colegii mei.
 3. Buna! Imi pare rau ca ai primit ban. Ai aici motivul pentru care ti-am dat acel ban, tie si prietenului tau ( https://imgur.com/XfVPYQ9 ). Banul a fost oferit conform regulamentului ( aici ai regula pe baza careia ai fost sanctionat https://imgur.com/1oa8JxX). https://imgur.com/1oa8JxX
 4. Buna! Ai un model de respectat. Te astept cu o alta reclamatie in legatura cu acest subiect in care respecti modelul. Multumesc!
 5. Buna! In primul rand, te rog sa dai dovezi fullscreen ci nu decupate. In al doilea rand, in dovezile trimise de tine aveai 3 randuri consecutive scrise. Poti observa in chenarul rosu (botii nu se iau in calcul). https://imgur.com/a/i81s2Mg. Dupa cum ai spus, se sanctioneaza de la minim 3 randuri spam avoid-ul. Ai in urmatoare poza definitia minimului https://imgur.com/CjjS87B. In al treilea rand, chiar inainte de acel spam dat de tine, ai fost avertizat. Dovada: https://imgur.com/iOVbK43 Imi pare rau dar ultimele 2 link-uri nu imi merg, nu stiu ce am facut. Dar daca este accesat primul link, poti observa toate cele 3 imagini. https://imgur.com/a/i81s2Mg https://imgur.com/a/pEZD4MH (Dovada avertizare *motiv 3*) https://imgur.com/a/huXofJl (Definitie minim *motiv 2*) https://imgur.com/a/gmYkcLv (Demonstrare spam avoid *motiv 2*)
 6. Nu ai primit mute pentru ,,mars,, in msg. Ai primit mute pentru toxicitate pe dovada discord. https://imgur.com/a/rGuuCUn Mai jos ai dovada de pe discord.
 7. Din moment ce doar noi 3 eram on iar pe mine nu ma deranja nu vad de ce v-as fi avertizat pentru spam/ spam avoid. Era un simplu dialog. 1.1 Spam-ul de orice fel este strict interzis. Aici includem: spam (minimum 3 rânduri) spam-avoid (minimum 3 rânduri) mesajele ce depășesc 4 rânduri Mute: 10-30 minute (în funcție de gravitatea situației)
×
×
 • Create New...