Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

bobo_4r3al

VIP
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Poor

About bobo_4r3al

 • Rank
  SuperModerator
 • Birthday 08/18/1989

Personal Information

 • Location
  Iasi
 • Gender
  Male
 • Interest
  tot ce tine de IT :)

Recent Profile Visitors

1,614 profile views
 1. bobo_4r3al

  Firefox 17

  Aceasta versiune a navigatorului de internet este destinata mediului institutional precum scoli sau companii. Singura diferenta fata de versiunea normala este perioada extinsa de suport tehnic prin actualizari timp de 52 de saptamani, de aici si numele de ESR (Extended Support Release). Versiunea ESR nu este disponibila pentru dispozitive mobile care folosesc AndroidFirefox 17 este cea mai recenta editie Firefox din categoria Extended Support Release (ESR), adresata atât utilizatorilor obisnuiti dar sii pentru distribuirea la scara larga pe statii de lucru din mediul de afaceri, scoli si universitati unde instalarea de noi versiuni software se face la intervale mai mari de timp, iar asigurarea de suport tehnic îndelungat este o cerinta esentiala. Tinand cont de faptul ca ultima versiune Firefox ESR a fost Firefox 10, noua editie Firefox 17 ESR aduce un suflu de prospetime binevenit, dar si numeroase imbunatatiri la nivel de functionalitate, performanta; si securitate: Mod de listare click-to-play, ce permite blocarea lansarii componentelor plugin potential vulnerabile fara permisiunea utilizatorului Imbunatateste bara de adrese (Awesome Bar) cu un set de icon-uri mai mari Mai mult de 20 modificari pentru cresterea performantei, alaturi de alte imbunatatiri pentru pagina New Tab Bug fix-uri, remedii de securitate si alte functii noi ce vin în sprijinul dezvoltatorilor Web Aceasta este versiunea oficiala; Firefox 17 ESR, recomandata tuturor categoriilor de utilizatori. Articol preluat de pe www.go4it.ro Click here to view the article
 2. suna promitator windows 8, insa pana se vor rezolva toate problemele la drivere, iar pana majoritatea producatorilor vor oferi full support pentru windows8, va mai dura putin :) e bun totusi de incercat intr-o masina virtuala, personal eu asa il folosesc, fiind constrans sa lucrez din cand in cand pe el din cauza serviciului. la inceput pare putin ciudat, insa pe masura ce petreci mai mult timp folosindu`l, ajungi sa te obisnuiesti cu el :P
 3. bobo_4r3al

  .net / C#

  Intrebari, solutii postati aici :) btw, MU, nu cred ca porneste in timp ce VS ruleaza :tiphat:
 4. Eu sunt de parere ca ar merita o experienta de genu :) desi nu as recomanda, pentru ca nu e ca si instalarea de Windows.
 5. dude :) hai ca a iesit ceva de capu la forumul asta, felicitari tuturor

 6. Daca ai vazut/dat peste o poza care ti se pare haioasa posteaz-o aici :rolleyes: Recomand sa folositi pentru upload la poze: http://imagebam.com pentru a face upload la poze. Let the show start :lol: Dintre toţi sportivii de pe teren, doar brancardierii au dovedit că sunt călare pe situaţie.
 7. 78 la mine, pe un mouse Logitech de la munca, nu am incercat a 2 oara, ca se uita toti din birou la mine, nu stiau ce naiba incerc sa fac :lol:
×
×
 • Create New...