Whisp Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Pentru cei ce nu vor sa vada sigurile, sau au conexiune lenta, aceasta setare poate fi uzuala doar debifand-0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted March 7, 2011 Admin Share Posted March 7, 2011 in loc sa pui la munca o comunitate intreaga sa bifeze/debifeze o optiune in control pannel doar pentru simplul fapt ca iti face placere sa ai o semnatura mai mare (care spre surprinderea ta si mie mi-ar place) mai bine restrictionezi semnaturile din ACP. in felul asta obtii un forum ingrijit, usor de citit si care nu deranjeaza la ochi. parerea mea. (nu am votat inca) moved too Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisp Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 da man eu te inteleg perfect dar in 400x200 nu pre poti sa faci ceva pe suflet si 200kb majoritatea au 240 250 ff rar sa vezi una hd care are 300kb si pana la urma urmai vb in kb si ce rost au 3 neintelese si adunata sau una si ok descifrabila Informativ aici depinde si de optiunea celorlalti 600x350 max size cu 300k si doar una per user Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts