gexy Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=KRgGR3DliDg Lincoln Burrows este condamnat la moarte pentru uciderea fratelui Vice-Preşedintei SUA şi încarcerat în închisoarea Fox River, în aşteptarea executării sentinţei: moartea prin electrocutare. Fratele lui, Michael Scofield, este însă convins că Lincoln este nevinovat şi se hotărăşte să îl salveze. Întocmeşte un plan ingenios de evadare şi, pentru a putea pătrunde în închisoare, îşi înscenează propria arestare: simulează jefuirea unei bănci, iar la proces pledează vinovat. Odată condamnat, este trimis, la cererea sa, în închisoarea de maximă securitate Fox River, unde se află şi Lincoln. Aici începe să îşi pună în aplicare evadarea, ajutându-se de planul codat al închisorii pe care şi l-a tatuat pe corp. Pentru ca totul să decurgă perfect, are însă nevoie de cooperarea câtorva deţinuţi, criminali periculoşi, pe care trebuie să îi atragă de partea sa. O intreaga poveste despre acest serial puteti citi pe http://ro.wikipedia.org/wiki/Prison_Break Link to comment Share on other sites More sharing options...
kidd Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Este cel mai palpitant film serial vazut de mine pana acum,te tine in suspans pana la ultimul minut.Desi sezonul 3 si 4 nu au fost asa reusite,serialul merita incercat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gexy Posted May 14, 2011 Author Share Posted May 14, 2011 Da...actiunea,distributia dar nu in ultimul rand prestatia actorilor te lasa fara cuvinte.Il urmaream inainte pe pro cinema ...dar de ceva vreme nu mai am timp sa il vizionez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaLLeR Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Cel mai tare serial pe care l-am vazut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo0d Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Cel mai tare serial pe care l-am vazut! Nu chiar , dar merge bine :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gika Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Dupa parerea mea, cel mai bun serial Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts