Guest Alex Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Descriere: Acest plugin ii face jucatorului cfg in default E folositor pentru binduri cu spam si probabil pentru aim silent Descarcare: Link! (SMA+AMXX) Descarcare v1.1:Link!(SMA+AMXX) Nume: amx_defaultcfg Autor: OwN # rUUUUnEr (EU) Versiune: 1.0+1.1 Amx_DefaultCFG v1.1: -Am adaugat bind F1 autobuy -Am sters "Comanda cu numarul 0" deoarece nu se inregistreaza datele Instalare: 1. Fisierul amx_defaultcfg.sma il puneti in addons/amxmodx/scripting 2. Fisierul amx_defaultcfg.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins 3. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma: amx_defaultcfg.amxx ATENTIE!!! Nu puneti ambele versiuni doar una dintre ele Comenzi administrative (se tasteaza in consola si trebuie sa fiti administrator): amx_defaultcfg <nume/parte_din_nume> Ii repara CFG jucatorului in caz ca are binduri cu reclame Imagini: Link! P.S: As fi multumit daca ati mai adauga chestii daca in caz nu merge bine sau pluginul are erori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts