Guest Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Nume: Liviu Nick: p1ngu Oras: Focsanigeles ID Messenger: Varsta: mai marisor Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: browsing Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?: imi plac adminii...par sa stie jocul si este o atmosfera decenta pe server ,de aceea m-am decis sa ma aciuesc si eu pe aici o vreme ...keep it up O mica prezentare generala: - joc cs 1.6 de vreo 4-5 anisori - poate pare greu de crezut dar nu am folosit niciodata coduri ,nici macar la inceput pentru ca jocul consider ca isi pierde din farmec - mai trag de fiare cand am timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
WizZz Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Salut ! Bine ai venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted March 3, 2013 Admin Share Posted March 3, 2013 noroc si bine ai venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted March 3, 2013 Admin Share Posted March 3, 2013 Bun venit :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts