Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Sugestii Pentru Un Pc Server Sau Host Platit


stenogram

Recommended Posts

De curand am intrat in comunittatea de Metin gaming si as vrea sa stiu daca imi pot face un server dintr-un pc personal ori din al unui prieten sau ar fi mai ok un host platit. Iar hostul platit ar trebui sa fie de la o firma specializata pe servere de gaming sau nu?!


 

:)Multumesc

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Am ales varianta, sa spun, mai ieftina, si mi-am facut un "home-made server". Intre timp s-a busit hard-ul si am ramas...cu buzele umflate, toti 4. Vrem sa facem ceva mai long-lasting si calitativ si am cazut de acord sa luam un vps deocamdata, de la o firma. Claus Web.ro se pare ca au politica de preturi accesibila pentru niste studenti care "este" si, deocamdata, merge bine. Recomandam, sigur, pentru cine joaca serios si vrea ceva pe termen mai lung, ca si investitie, sa o numesc.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Nu prea ti se merita sa deschizi pe PC tau daca vrei sa ai playeri, deoarece playerii vor sta doar pe servere care sunt ON 24/24 , in plus o firma de hosting specializata in gaming iti poate oferii o conexiune mult mai mare la server decat ai tu acasa, cam toti romanii au 100mbps, dar un server hostat la o firma specializata poate atinge intre 1Gbps - 10Gbps ceea ce este foarte buna mai ales cand vei primi un DDoS sau multe alte chestii.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...