Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Care Sunt Diferentele Intre Iphone 4 Si Iphone 4S


DarkSoul

Recommended Posts

Care sunt diferenÅ£ele Ã®ntre iPhone 4 ÅŸi iPhone 4S
 
La prima vedere, Ã®ntre modelele iPhone4 ÅŸi iPhone4S nu există nicio diferenţă vizibilă, un necunoscătorputând să confunde foarte uÅŸor cele două telefoane. ÃŽnsă anumite detalii fac diferenÅ£a dintre iPhone 4S ÅŸi predecesorul său iPhone 4.
 
Chiar ÅŸaÅŸaîntre iPhone 4 ÅŸi iPhone 4S există câteva diferenÅ£e foarte clare Ã®n baza cărora vă veÅ£i da seama extrem de rapid ce terminal aveÅ£i Ã®faţă. Aspectul, memoria RAM ÅŸi greutatea sunt printre puÅ£inelelucruri pe care le au Ã®n comun cele doua modele.
Procesorul are la ambele modele o frecventa de operare de 1GHz, la iPhone4 procesorul este de tipsingle coreiar la iPhone 4S este de tip dual core, ceea ce face ca noul iPhone să funcÅ£ioneze de douăori mai repede, acest lucru având ca efect o viteză sporită Ã®n efectuarea calculelor, a Ã®ncărcării imaginilor sau filmelor. De asemenea, descărcarea datelor de pe Internet se face cu o viteză superioară. Aici la iPhone 4 cu o conexiune realizată prin 3G avem viteză de 7. 2MBps, iar la iPhone 4S viteza este apoape dublă de 14. 4MBps Ã®n condiÅ£ii normale de funcÅ£ionare ÅŸi în funcÅ£ie de semnalul operatorului.
 
ÃŽn timp ce la iPhone 4 memoria internă de stocare a datelor Ã®ncepe de la 8 GB, la iPhone 4S avem de alesîntre 16 GB, 32 GB sau 64 GB. Putem astfel stoca mult mai multe poze care au o rezoluÅ£ie mai bună, deoarece camera foto de pe iPhone 4S are o rezoluÅ£ie de 8 MP (faţă de 5 MP Ã®n cazul iPhone 4).
 
Pozele vor fi ÅŸi mult mai clare ÅŸi datorită celei de-a cincea lentilă introdusă pentru ca aparatul să poatăcapta mai multă lumină. Camera video este Full HD 1080p la 30fps, astfel Ã®ncât videoclipurile vor avea o calitate mult mai bună.
 
ip4_ip4s_logo.png
 
 
1. ÃŽn zona unde este mufa jack de 3.5 mm pentru casca a dispozitivelor iPhone 4S nu are anteneledespărÅ£ite Ã®nsă iPhone 4 le are ca în imaginea de jos. Dacă vouă vi se prezintă un iPhone 4S care are antenele despărÅ£ite atunci ÅŸtiÅ£i din start că acel terminal este Ã®n realitate un iPhone 4 autentic.
 
ip4_ip4s_1.png
 
 
2. Pe partea stângă unde este butonul MUTE a fost mutat cu câţiva milimetri mai jos Ã®n iPhone 4S nu prea deosebeÅŸti diferenÅ£a, iar deasupra sa se află o despărÅ£itură Ã®ntre antene. iPhone 4 GSM nu are aÅŸa cevadeÅŸi versiunea iPhone 4S CDMA are. Dacă vi se prezintă un iPhone 4S fără o despărÅ£itura Ã®ntre antene Ã®n partea stângă sus.. atunci ÅŸtiÅ£i cu sigurantă că acel dispozitiv este Ã®n realitate un iPhone 4 GSM.
 
ip4_ip4s_2.png
 
 
3. Pe lateral unde se află sertarul microSIM la iPhone 4S are despărÅ£ite antenele Ã®n partea dreaptă sus a terminalului dar iPhone 4 nu are această modificare ÅŸi nu este vizibilă. Dacă vi se prezintă un iPhone 4Sfără acea despărÅ£itură atunci dispozitivul din faÅ£a voastră este Ã®n realitate doar un iPhone 4 autentic.
 
ip4_ip4s_3.png
 
 
4. Siri – pe terminalul iPhone 4 nu exsistă Ã®n momentul de faţă, ÅŸi nu exsistă o altă posibilitate să fie prezent. La iPhone 4S avem Siri Ã®n Settings>General>Siri aveÅ£i opÅ£iunile noului asistent vocal al Apple.
Tot din această categorie face parte ÅŸi Siri, care este o aplicaÅ£ie de recunoaÅŸtere a vocii. Cu ajutorul săuputem să scriem mesaje, să setăm remindere, sau să modificăm agenda fără a pune mana pe telefon.
 
Acestea sunt cele patru metode de identificare prin care puteÅ£i face diferenÅ£a dintre cele două dispozitive ÅŸÃ®n baza lor puteÅ£i fi siguri că nu veÅ£i fi păcăliÅ£i de cineva.
 
 
 
UPDATE: Apple a făcut upgrade ÅŸi pe partea de conectivitate la noua generaÅ£ie de iPhone, noul terminal funcÅ£ionând în reÅ£eaua HSDPA, la 14.4 Mbps, faÅ£a de maxim 7,2 Mbps de care dispunea iPhone 4
 
Aticolul este si pe Blog la: www.psxman.blogspot.com 
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...