Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Sebastian Ciobanu se pregateste sa dea piept cu un super adversar in gala de sambata!

yasha

Recommended Posts

• Admin

"Fiul lui Dracula" vrea sa fie ca Lucian Bute! Un interviu EXCLUSIV inainte de super gala Local Kombat de sambata:

Initial, Sebastian trebuia sa se lupte cu Singh Jaideep, un indian foarte inalt, a carui viteza era inferioara. Adversarul i-a fost schimbat iar acum se bate cu Londt, un olandez care loveste foarte exploziv si foarte tare!

"Nu mi-a cazut prea bine schimbarea de adversar, insa am mai avut asemenea situatii in cariera. Nu imi plac schimbarile dar sunt luptator si am zis ca trebuie sa duc treaba pana la capat, doar nu m-am antrenat degeaba", a declarat Sebastian.

Sebi va lua parte la o piramida de 4, in cealalta semifinala urmand a se intalni Mighty Mo si Mladen Brestovac, luptatori pe care i-a mai intalnit pana acum.

"Merg pe Mighty Mo in cealalta semifinala, dar si Mladen este tanar si dornic de victorie. Oricum, in piramida cel mai greu adversar este Londt. Trebuie sa trec de el".

"Fiul lui Dracula" este printre altele fanul lui Lucian Bute, weekendul trecut fiind "lipit" de televizor la gala "Campion pentru Romania":

"Am vazut toata gala de box si mi-au placut mai ales meciurile facute de Simion si Bute, cel care si-a facut treaba dupa cum a promis si ne-a facut mandri ca suntem romani. Mi-as dori si eu pe viitor sa ajung sa reprezint Romania cu atata onoare.".

Sebastian nu este de acord nici cu conflictul dintre Bute si Doroftei, pe care ii considera doi mari campioni:

"Imi pare rau sa vad ca este asa o disputa intre cei doi sportivi si sper ca pe viitor sa se impace. Pentru mine amandoi sunt niste campioni care ne-au reprezentat si ne reprezinta tara prin performantele lor din sport. Nu pot sa spun ca unul este mai bun ca celalalt. Doroftei a fost pentru o perioada, cand era activ, iar acum Bute este prezentul. Nu putem face comparatie intre cei doi deoarece sunt categorii diferite. Pentru mine amandoi au acelasi respect.", a incheiat Sebastian, care stie cum se va termina meciul colegului sau de la Scorpion Iasi, Catalin Morosanu, impotriva superstarului Stefan Leko: "Morosanu la puncte!".

Vezi mai jos tot cardul galei Super Kombat de la Constanta:

1. Marian Iordan vs Carter Williams - meci de rezerva pentru piramida

2. Semifinala 1 a piramidei: Sebastian Ciobanu vs Ismael Londt (Olanda)

3. Semifinala 2 a piramidei: Mighty Mo (USA) vs Mladen Brestovac (Croatia)

4. Alex Tropimov vs Mihai Barbu

5. Bogdan Stoica vs Hakan Aksoi

6. Andrei Stoica vs Henriques Zowa

7. Benjamin Adegbuyi vs Joaquin Thomas

8. Catalin Morosanu vs Stefan Leko

9. Finala Piramidei: Castigator semifinala 1 vs Castigator semifinala 2

Sursa: sport.ro

Autor: kombat.ro

Text prelucrat de: dumb0

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...