Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Free Birds 2013


waTerLow

Recommended Posts

free-birds-290665l-175x0-w-91acb1fd.jpg

Nume film: Free Birds
Anul aparitiei: 2013
Trailer:
Gen film: Animatie, Comedie
Descriere film: Curcanii iau măsuri exreme pentru a schimba cursul istoriei! MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane animaţia Păsări libere, o comedie efervescentă pentru toate vârstele, cu Owen Wilson şi Woody Harrelson în rolurile principale.
 
Animaţia debutează cu o mică fermă de curcani, unde viaţa este aproape perfectă pentru gălăgioasele păsări, fericite doar pentru că au mâncare pe săturate. Notă discordantă face numai Reggie (Owen Wilson), un curcan ager la minte şi fără apetit, pe care confraţii lui l-au marginalizat.
 
Însă viaţa lui Reggie se schimbă radical în momentul în care Preşedintele SUA îl adoptă ca animal de companie pentru fiica lui. Asta înseamnă că va duce o viaţă în puf, cu pizza la discreţie şi televizor la dispoziţie. Dar când în sfârşit îşi găseşte locul, curcanul nostru este introdus cu forţa într-o misiune de maximă importanţă.
 
Jake (Woody Harrelson) este un curcan războinic a cărui misiune este aceea de a schimba istoria şi de a scoate curcanul de pe masa festivă de Ziua Recunoştinţei. Pentru a reuşi, cei doi trebuie să călătorească în trecut, chiar în momentul în care a luat naştere ameninţătoarea tradiţie.
 
Dacă vor izbuti sau nu să-şi schimbe destinul, rămâne să descoperiţi doar la cinema, începând cu 15 noiembrie.
Link Vizionare: http://filmehd.net/free-birds-pasari-li ... nline.html
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...