Deneky Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Nume: DaniNick: DenekyOras: OravitaID Messenger(optional): pmd.romaniaVarsta: 20Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: De la boykaCare este parerea ta despre Addicted2.Ro?: Legat de forum... e foarte buna, imi place foarte mult tema si desfasurarea lucrurilor, adica se vede ca nu sunteti niste incepatori care fac un forum aiurea si te dispera cu mass-urile :)) Abea astept sa vad cum is serverele de mu, chiar cautam niste sv ca nu aveam ce face dar mai toate is numai cu bani, astepti o luna sa votezi sa iti cumperi un item :-j O mica prezentare generala: Hm... dupa cum am scris mai sus, ma numesc Dani, am 20 de ani, imd 21, momentan stau acas' ca nu am de lucru, imi place sa joc mu, sv de zm (cs), sa ma uit toata ziua la filme, sa mai fac cate ceva in ps, nu suport lumina/ziua si urasc oameni =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted March 7, 2014 Admin Share Posted March 7, 2014 salut, poți sa joci pe order ca este deschis ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoykaJN Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Salut si bine ai venit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted March 7, 2014 Admin Share Posted March 7, 2014 nu suport lumina/ziua si urasc oameni =] :)) mi-a placut asta nici avatarul tau nu e mai prejos :P welcam in za clab' meit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alex Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Bine ai venit :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted March 7, 2014 Admin Share Posted March 7, 2014 Bun venit :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts