TyreXel Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Problema sta in felul urmator: Ieri pc nu se mai aprindea. M-am gandit initial ca s-a dus sursa. Am scos sursa din pc, am testat-o, insa mi-am dat seama ca problema nu e de acolo. Am citit pe internet pe cineva ce avea o problema asemanatoare si spunea ca a rezolvat dupa ce a scos si bagat placa video. Am facut asa, s-a aprins pc, insa dupa tot acest circ nu imi mai vede placa de retea. E posibil sa se fi ars ? Problema software banuiesc ca nu este, am incercat si cu everest si cu cpu-z si nu apare nimic la network. Din bios, la fel. Nu cred ca e problema de acolo pt ca am intrat la peripheral components si am dat enabled. E ceva ce mi-a scapat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted May 28, 2014 Admin Share Posted May 28, 2014 praf are ? sau vezi poate nu ai curățat slotul cum trebuie ... dacă nici asa nu o vede atunci e moarta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyreXel Posted May 28, 2014 Author Share Posted May 28, 2014 Nu are praf, am curatat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts