Luckywind Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Nume: Mihai / Mita / Mihaita / etc... :D .Nick: Luckywind .Oras: Cluj-Napoca .ID Messenger(optional): oros_mihai . Varsta: 15 ani. ♥Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: Hmm... Ia sa vad.. ;). Era o zi monotona, nu am avut ce face, asa ca mi-am spus in gand, hm... ce ar avea daca as cauta servere de minecraft, asta pentru ca nu am avut pe ce server sa ma joc, iar apoi mi-am reamintit de la un fost prieten acest server minunat, nu am prea jucat, pentru ca scoala, si pentru ca da... dar acum am si eu timp liber, serverul este foarte frumos, dar cu mici defecte. P.S.: Am scris cam mult, asta stiu si eu;).Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?: Parerea mea este una buna, dupa parerea mea, acest server este si va fi de durata. GG For This Server And Comunity. :DO mica prezentare generala: Salutare. Ma numesc Mihai, am 15 ani, imi place sa ma joc : Counter Strike, Minecraft, SA-MP, Metin2. :D. Sunt din Cluj-Napoca, si da... Bafta :D Daca vreti sa vorbiti/scrieti cu mine, adaugati-ma pe mess;) ♥ Bafta! :D CITESTE TOT! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TofanPetru Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Salut bun venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted November 29, 2014 Admin Share Posted November 29, 2014 Hai noroc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bya42 Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Hey, salut și bine ai venit! Sper sa te distrezi și sa nu te mai lași, ok? :D Have a nice day :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts