aLLpacoNe Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 (edited) Cum se spune si in titlu, as dori sa propun ca: La inregistrare si periodic sa apara un mesaj de la administratie care te invita sa faci o cerere avatar ori semnatura, chiar sa-ti arati creatiile Sincer, am vazut multi oameni noi care nu au avatar (Le este greu sa faca o cerere?Nu, dar un mesaj ii va mai pune pe ginduri,,,,daca vor sa-si faca cariera aici.) Eu ma gindesc ca asa vom mai popula Sectiunea PHOTOSHOP + As dori sa inceapa un concurs Photoshop, in care oamenii sa-si expuna creatiile(5 la numar), adica un PORTOFOLIU .Nu cred ca nu mai avem PHOTOSHOP-ISTI, dar cred ca nu sunt interesanti. Premiul ma gindesc un gradul de DESIGN-ER ori vip o saptamana(credeti-ma imi framint capul de 2 zile) Ceva GENUL asta De concurs ma voi ocupa EU! :) Edited April 12, 2015 by aLLpacoNe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elwally Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Nu am nimic impotriva.. Un avatar temetic pe fiecare grup de membri de forum? sau o semnatura ceva? Sa recunoastem tipul moderatoruli din poza... ce zici e ok? Ce avatar mi-ai face mie..?? daca nu le ai cu inotul te ineci in "avatarul" meu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLpacoNe Posted April 12, 2015 Author Share Posted April 12, 2015 (edited) Ok....... 1. Daca vei fi mai explicit cu avatar pentru fiecare grup de moderator, ma apuc (Trimite un PM) 2. In legatura cu avatarul tau, cred ca tu singur ar trebui sa-mi arati stock-ul din care vrei sa-l faci 3. Stiu bine a inota :) Edited April 12, 2015 by aLLpacoNe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elwally Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Pentru mine fa-l pe ala cu Blue worms .. din provocari.. Ma gandesc, ca la fiecare grupa de admini.. sa fie una tematica.. minecraft.. din minecraft, cs din cs si asa mai departe ce zici merge?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLpacoNe Posted April 15, 2015 Author Share Posted April 15, 2015 Zic numai de bine, dar oricum am nevoie de stock...spre seara ma voi apuca si de ramele albastre...dar OFF-TOPIC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elwally Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Zic numai de bine, dar oricum am nevoie de stock...spre seara ma voi apuca si de ramele albastre...dar OFF-TOPIC adica?? ce e ala stock .. vrei sa iti dau eu imagine si tu sa o construiesti modifici? N-am .. fa ceva de la zero nu modificari.. zi nu imi spune ca e photoshop si nu corel... Ca daca aveam eu ceva in cap.. faceam eu.. ca in paint ma descurc :)) Deci vreau creatie 100% nu tuning Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLpacoNe Posted April 15, 2015 Author Share Posted April 15, 2015 Oricum eu trebuie sa iau o imagini altfel nu o pot face dar sa inteleg ca tu vrei fara imagine ca background. Sa folosesc doar uneltele si effectele de acolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gika Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Un avatar cu sigla Addicted2 ? :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLpacoNe Posted May 1, 2015 Author Share Posted May 1, 2015 Up, doresc un rapsuns. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts