Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

10 Site-Uri Pentru Transfer De Fisiere Mari


Guest Alex

Recommended Posts

Guest SirLucane

Sursa : http://www.computerica.ro

1. http://www.transfer.ro

logotransfer.png

Cu transfer.ro poți trimite fișiere de cel mult 1 GB, care sunt păstrate pe server 10 zile, timp în care pot fi descărcate de un număr nelimitat de ori. Site-ul este foarte ușor de utilizat, oferind indicații în limba română la fiecare pas. După ce ați uploadat fișierul, destinatarul va primi pe mail un link unic generat automat, de unde îl va putea descărca. În cazul în care trebuie să trimiteți un folder sau un număr mare de fișiere, este recomandat să le arhivați (și puteți parola arhiva pentru mai multă siguranță) pentru a evita adăugarea repetată cu browse. Transfer.ro oferă și o aplicație – Transfer Desktop – care vă permite să uploadați cu drag & drop atât fișiere, cât și foldere, după care le puteți elimina cu click dreapta – delete.

2. www.megaupload.com

logomega.png

Megaupload.com vă stochează fișierele încă 21 de zile de la ultimul download. Pentru utilizatorii înregistrați fișierele (care nu trebuie să depășească 1 GB) sunt păstrate cel puțin 90 de zile. De asemenea, dacă vă înregistrați ca utilizator standard vi se oferă posibilitatea să vă organizați fișierele în foldere cu FileManager. După upload, site-ul trimite un mail destinatarului, generează un link unic de download și vă păstrează fișierele în FileManager pentru un transfer ulterior. Cu MultiUploader puteți trimite mai multe fișiere în același timp, către mai multe persoane, specificând adresa destinatarului pentru fiecare fișier adăugat.

3. http://www.wikiupload.com/

logowiki.png

Pe wikiupload.com nu există „termen de expirare” al fișierelor. Aveți posibilitatea să încărcați fișiere de până la 5 GB în doar câțiva pași. La final vi se furnizează un link unic pe care îl distribuiți oricui dorește să downloadeze fișierele.

4. http://fastupload.rol.ro/

logofastupload.png

Prin intermediul site-ului fastupload.rol.ro se pot uploada fișiere de maximum 2 GB care sunt stocate 30 de zile, timp în care le puteți șterge dacă nu mai aveți nevoie de ele (site-ul oferă expeditorului 2 linkuri: unul de download și altul de ștergere). Există însă și o limită: nu puteți uploada mai mult de 10 GB/zi de pe același IP.

5. https://www.yousendit.com/

Ppăstrează fișiere de maximum 2 GB timp de 7 zile.

6. http://www.transferbigfiles.com/

Timp de păstrare: 5 zile (sau 20 de descărcări)

Dimensiune maximă fișiere: 1 GB

7. http://www.sendspace.com/

Link pentru ştergere a fişierelor şi confirmare prin mail.

Dimensiune maximă fișiere: 300MB

8. http://www.postaonline.ro/

Timp de păstrare: 10 zile

Dimensiune maximă fișiere: 1 GB

9. http://www.myfastshare.com

Timp de păstrare: 30 zile (sau 100 de descărcări)

Dimensiune maximă fișiere: 1 GB (dacă vă înregistrați vi se oferă un spațiu de stocare de 5 GB)

10. http://www.dump.ro/upload

Dimensiune maximă fișiere: 1 GB

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...