RobertBiceps Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Nume: Robert M.Nick: RobertBiceps (MC)Oras: PiteștiID Messenger(optional): Nu cred că cineva are nevoie .Varsta: 16Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: De comunitate am auzit de pe server-ul de MC unde sunt de ceva ani, iar server-ul l-am găsit pe GameTracker.Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?: Părerea mea despre comunitate nu este atât de bună, nu-mi prea place tema forum-ului și aranjarea lui. Iar părerea mea despre server-ul de MC este una ok, dar singura problemă este că seară, server-ul acumulează un lag imens..O mica prezentare generala: O să mă cunoașteți pe parcurs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vict0rT3hSwagg3r Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Salut :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertBiceps Posted August 17, 2015 Author Share Posted August 17, 2015 Salut :3Mulțumesc, bine v-am găsit . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted August 17, 2015 Admin Share Posted August 17, 2015 De ce nu schimbi tema? :))Bun venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted August 17, 2015 Admin Share Posted August 17, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertBiceps Posted August 17, 2015 Author Share Posted August 17, 2015 De ce nu schimbi tema? :))Bun venit Vreți să vă fac temă proprie? =))Bine te-am găsit .Mulțam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
123alex123 Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Bun venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEATHERMAN Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Hello Link to comment Share on other sites More sharing options...
BestCosmin Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Nume: Robert M.Nick: RobertBiceps (MC)Oras: PiteștiID Messenger(optional): Nu cred că cineva are nevoie .Varsta: 16Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: De comunitate am auzit de pe server-ul de MC unde sunt de ceva ani, iar server-ul l-am găsit pe GameTracker.Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?: Părerea mea despre comunitate nu este atât de bună, nu-mi prea place tema forum-ului și aranjarea lui. Iar părerea mea despre server-ul de MC este una ok, dar singura problemă este că seară, server-ul acumulează un lag imens..O mica prezentare generala: O să mă cunoașteți pe parcurs. salkf =))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertBiceps Posted August 17, 2015 Author Share Posted August 17, 2015 Bun venitHello Bine v-am găsit.Nume: Robert M.Nick: RobertBiceps (MC)Oras: PiteștiID Messenger(optional): Nu cred că cineva are nevoie .Varsta: 16Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: De comunitate am auzit de pe server-ul de MC unde sunt de ceva ani, iar server-ul l-am găsit pe GameTracker.Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?: Părerea mea despre comunitate nu este atât de bună, nu-mi prea place tema forum-ului și aranjarea lui. Iar părerea mea despre server-ul de MC este una ok, dar singura problemă este că seară, server-ul acumulează un lag imens..O mica prezentare generala: O să mă cunoașteți pe parcurs. salkf =)))bnuh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BestCosmin Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Tot bn =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GetSomeStyle Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Salut! Welcome ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bya42 Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Bine ai venit! ;3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potate Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 omule salut observi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts