Vict0rT3hSwagg3r Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 (edited) Nick: zTheWiNNeRNume: Victor C.Varsta: 14Cum ai aflat de Addicted2 ?: Am aflat acum un an sau mai de mult,imi placea sa joc block party.Tot acum un an aveam un prieten cu op si mi-a dat si mie,dar dupa l-a scos...oricum nici nu stiam prea multe comenzi :).Ce parere ai despre Addicted2?:O parere buna,staff-ul(din care fac parte) e activ,multe mod-uri de joc,deci nu prea ai cum sa te plictisesti .O mica prezentare generala: Sunt un baia simplu,imi place gaming-ul,imi place football-ul.P.S: Sunt mai vechi,dar am zis sa incerc si stiu ca nu am respectat modelul. Edited October 15, 2015 by TheWiNNeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
TofanPetru Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 Salut / hola / buon giorno / namaste / привет / Hello / привiт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vict0rT3hSwagg3r Posted October 15, 2015 Author Share Posted October 15, 2015 Salut / hola / buon giorno / namaste / привет / Hello / привiт buon giorno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potate Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 salu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts