Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Doi români de la Inter Primavera se află printre cei mai promiţători 20 de tineri jucători din Italia


Jagger

Recommended Posts

527513_527513_ionut_radu_razvan_popa_int

 

 

 

 

Jurnaliştii de la Corriere dello Sport au întocmit o listă cu cei mai promiţători 20 de tineri care evoluează în acest moment în Italia. Printre ei, se află şi doi români, ambii de la Inter Primavera (a doua echipă a clubului de pe Meazza), Ionuţ Radu şi Răzvan Popa.

 

"Generaţia 1997, Ionuţ Radu a crescut la echipa de copii a lui Dinamo şi a câştigat deja multe trofee cu echipa secundă a Interului, printre care şi Cupa Viareggio cu echipa Primavera. Nerazzurii l-au achiziţionat de la Pro Piacenza, după ce au câştigat lupta cu Parma pentru semnătura lui. Interpretează un rol cu personalitate şi agresivitate şi creşte sub ochii lui Samir Handanovic", l-au caracterizat ziariştii pe portarul Radu.

 

"Popa este tot generaţia 1997, iar în urmă cu doi ani viaţa lui s-a schimbat, atunci când Inter a câştigat duelul cu Chelsea pentru semnătura lui. La 14 ani, a fost aproape să spună adio fotbalului, iar la 15 ani a debutat în prima ligă din România, mulţumită insistenţei tatălui său, care l-a trimis la academia Sportului Studenţesc. Poate evolua ca mijlocaş central, dar are şi calitatea de a evolua în axul central defensiv, fiind obişnuit să iasă din apărarea cu mingea la picior. Are un joc aerian impecabil", au fost comentariile la adresa lui Popa.

 

 

 

527523_527523_captura_italia.jpg

 

 

 

Ionut Radu (18 ani, 1,86 metri) a disputat 4 meciuri în acest sezon, fiind în toate integralist, la echipa Primavera şi a încasat 5 goluri.

 

 

Răzvan Popa (18 ani, 1,90 metri) a prins 5 partide la Primavera în această stagiune şi a marcat un gol.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...