Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Salut si bine v-am gasit!

RangerGears

Recommended Posts

Well, ce pot spune.

Salut Addicted2.ro, Andrei Dragomir este numele meu si am ajuns la voi pe comunitate din pricina jocurilor, respectiv minecraft. Imi place ceea ce faceti si va sustin! Odata ce am aflat ca aveti si un server de CS:GO am zis, de ce nu? Hai sa imi fac si eu un cont la ei pe forum, si se pare ca nu am motive de regret, ba din contra.

Sper sa ne intelegem de minune. So... o scurta descriere

Salut! Eu sunt Andrei, dar in mediul virtual, si pe server sunt cunoscut drept RangerGears. Am varsta de 17 ani, o mentalitate de cel putin 19, imi place sa fac sport, ador jocurile.
Ador basketul, imi plac salatele, nu prea tin la fast-food, adica mananc, dar rar. De cele mai multe ori "incing petrecerile", am prieteni foarte retardati (prost la prost trage). Stiu sa ma distrez, stiu sa fiu amuzant, dar in acelasi timp sunt si o personalitate serioasa. Ma enervez repede ce-i drept, dar imi trece la fel de repede.
Minecraft joc mai de mic, nu spun ca vre-un copil de 11 ani, ca joc minecraft de la prima versiune si sunt cel mai tare in domeniu. NU, joc minecraft cam de pe la versiunea 1.6.2, ceva de genul, unde am cam facut o pauza destul de lunga, dar acum am revenit din lipsa de jocuri...
Sunt un jucator inrait de CS:GO, rankul fiind Legendary Eagle. Poate jucam un meci, depinde si de mine, si de gradul vostru.

Succes!

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...