Pazal Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 (edited) Efectele consumului de alcoolhttp://www.umfcv.ro/ccop-efectele-consumului-de-alcoolAm gasit acest articol foarte interesant si am vrut sa il impartasesc cu voi . Majoritatea consumam alcool cand iesim in oras cu prietenii, la petreceri, zile de nastere, nunti, botezuri etc. Dar nu multi ne gandim la efectele consumului de alcool . Cititi cu atentie articolul de mai sus si spuneti-mi parerea voastra despre consumul de alcool . Credeti ca alcoolul e bun ? Ajuta la ceva ? Consumati alcoolul cu masura ! Edited December 11, 2015 by Puzzle_LP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex048 Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Eu sincer nu prea cred ca absolut toata lumea cand cosuma alcool sunt agresivi, imi place mult articolul, mai astept si altele. (Da, beau alcool si sunt linistit atunci.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoYo11332 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Esti linistit, sigur, ultima data cand ai baut ,ai batut niste cosuri de gunoi de pe strada si dadeai ca spartu' in masini Alex048 este un ingeras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted January 21, 2016 Admin Share Posted January 21, 2016 Sunt de parere ca alcoolul este la fel de nociv ca si tigarile sau alte produse din consumul zilnic al fiecaruia dintre noi, iar cand vine vorba de comportament personalitatea fiecaruia isi spune cuvantul. De exemplu cand sunt in stare de ebrietate si trec peste acel nivel de "ameateala" fac ca toti "dracii" , motiv pentru care nu ma imbat atat de tare , dar da, imi place alcoolul mai ales cand sunt cu prietenii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex048 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 1 hour ago, YoYo11332 said: Esti linistit, sigur, ultima data cand ai baut ,ai batut niste cosuri de gunoi de pe strada si dadeai ca spartu' in masini Alex048 este un ingeras Si eu te iubesc VTM! <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elastic1 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Pai nu alcoolul este de vina atunci cind un " omulet in stare de ebrietate " face scandal si ajunge sa nu mai tina minte. Pai alcoolul e bun in cantitati foarte mici as spune de " coniac de desert, sau vinul " la masa sau folosit in cofetarie etc. Dar in cantitati mari e periculos. Eu am trecut prin chestia de " coma alcoolica, + ca imi era adaugat pastile ". Pai inainte de asta am servit doua pahare de Jack asta pentru mine era o adrenalina si dispozitie in club si, cind mi s-a pus pastile in bautura peste 5 min am intrat direct in coma. Da are ca rezultat dereglari ale sistemului nervos si nu numai. Dar cind iesi cu prietenii in oras e bina sa cunsumam si o bere sau mai multe, ca nu ne face nimic! Avem o viata si, trebuie traita la maxim. Desi mai fiti atenti la ce beti si de la cine beti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phonomania Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Credeti ca alcoolul e bun ? Spoiler NU Ajuta la ceva ? Spoiler Da, o lume 3D, sa vezi cum iti fuge pamantul de sub picioare, am vazut de prea multe ori 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pazal Posted January 31, 2016 Author Share Posted January 31, 2016 Aa pai o bere -2 -3 si eu mai beau cand ies . Dar consumul excesiv de alcool nu il recomand . Mai bine bei putin si te simti bine . De cat sa bei mult pana ti se face rau si mai arunci si cu servetele . (Parerea mea) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest xCosmin Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Inactivitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts