Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Alcoolul


Pazal

Recommended Posts

Efectele consumului de alcool

http://www.umfcv.ro/ccop-efectele-consumului-de-alcool

Am gasit acest articol foarte interesant si am vrut sa il impartasesc cu voi . Majoritatea consumam alcool cand iesim in oras cu prietenii, la petreceri, zile de nastere, nunti, botezuri etc. Dar nu multi ne gandim la efectele consumului de alcool . Cititi cu atentie articolul de mai sus si spuneti-mi parerea voastra despre consumul de alcool . Credeti ca alcoolul e bun ? Ajuta la ceva ? 

 

Consumati alcoolul cu masura !

 

Edited by Puzzle_LP
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Admin

Sunt de parere ca alcoolul este la fel de nociv ca si tigarile sau alte produse din consumul zilnic al fiecaruia dintre noi, iar cand vine vorba de comportament personalitatea fiecaruia isi spune cuvantul. De exemplu cand sunt in stare de ebrietate si trec peste acel nivel de "ameateala" fac ca toti "dracii" :trollface:, motiv pentru care nu ma imbat atat de tare :D, dar da, imi place alcoolul :beer1:mai ales cand sunt cu prietenii :gathering:

Link to comment
Share on other sites

Pai nu alcoolul este de vina atunci cind un " omulet in stare de ebrietate " face scandal si ajunge sa nu mai tina minte. Pai alcoolul e bun in cantitati foarte mici as spune de " coniac de desert, sau vinul " la masa sau folosit in cofetarie etc. Dar in cantitati mari e periculos. Eu am trecut prin chestia de " coma alcoolica, + ca imi era adaugat pastile ". Pai inainte de asta am servit doua pahare de Jack asta pentru mine era o adrenalina si dispozitie in club si, cind mi s-a pus pastile in bautura peste 5 min am intrat direct in coma. Da are ca rezultat dereglari ale sistemului nervos si nu numai. Dar cind iesi cu prietenii in oras e bina sa cunsumam si o bere sau mai multe, ca nu ne face nimic! :) 
Avem o viata si, trebuie traita la maxim. Desi mai fiti atenti la ce beti si de la cine beti.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Aa pai o bere -2 -3 si eu mai beau cand ies :beer: . Dar consumul excesiv de alcool nu il recomand . Mai bine bei putin si te simti bine . De cat sa bei mult pana ti se face rau si mai arunci si cu servetele . (Parerea mea) 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...