Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Salutari :)


cretzu1

Recommended Posts

Nume:Oprea Cristian
Nick: cretzu1 
Oras: Bucuresti
ID Messenger(optional): mai foloseste cineva IM? Aa...pas :))
Varsta: 24
Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: Random browsing in cautarea de servere de surf...si se pare ca noaptea aveti persoane destul de ok pe server...asa ca nah...a fost natural sa intru tot mai des :)
Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?: Well...o mica comunitate in crestere (sper :D ) dar cu destul de multicele lucruri la care se poate lucra...meh...been there...done that...it's not impossible...it just takes a hell lot of work and dedication  :)
O mica prezentare generala:

Well chestii relevante about me ... actualmente jucator de dota 2. In urma cu ceva ani am participat si eu la randul meu din diverse comunitati de cs1.6 si nu numai avand in momentul de fata experienta in cam tot ce tine atat de partea de front-end (forum...plugins...development...design and stuff) dar si ceea ce tine de server-side (detinand ~40-50 servere cs 1.6 cu cam toate modurile posibile si imposibile :kappa: )

Lista ar putea sa continue cu usurinta prin destul de multe dar deja se lungeste mica prezentare :) De specificat , cu cel mai mare drag , in cazul in care este nevoie de o mana de ajutor (pentru aproape orice) as putea sa ajut cu cea mai mare placere :) PS: Ow si doar ca sa nu se trezeasca suspiciuni ... everything for free ... i literally don't need grade sau mai stiu eu ce prostii ... dupa ani de zile mi-am dat seama ca cel mai important grad pe care il poti avea nu este dat de culoarea tag-ului de pe forum/server ci respectul din ochii jucatorilor :)

 

Va doresc o seara buna in continuare :D 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...