Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Sugestie

elastic1

Recommended Posts

Salutare oameni buni. Am o propunere, pentru noii useri pe acest forum care vor sa faca cerere de helper etc.
Adica propun sa fie adaugat la regulament ca  pentru o cerere e nevoie de macar " x " posturi. De ce? Pentru ca vad ca in fiecare zi intra
copii de 12 ani care nici nu stiu a scrie si nici regulament citit etc, asa o sa fim mai activi pe forum nu numai " pro si contra " la niste cereri care nu-si au rostul.
Sper sa ma intelegeti. Cred ca asa ar fi mai bine pentru a fi mai activi pe forum nu cu 0 posturi fac o cerere si iau helper ci sa se vada ca este activ si pe
forum. Bafta, sper se discute aceasta tema.

• Admin

Salut :)

Situatie idioata:

:) Alex, 15 ani, un baiat cu bun simt caruia nu-i place sa intervina in discutii care nu il privesc; joaca pe server de 1 luna si se gandeste ca i-ar sta bine ca staff, ca are suficienta rabdare si ii place sa ajute, intra pe forum si vrea sa aplice pentru Helper, dar din pacate nu poate deschide/posta topicuri pentru ca nu a "spamat" forumul suficient de mult. Renunta.

Ce facem in situatia de fata? 

Nu ma intereseaza cine face cerere pentru helper si cati ani are, ma intereseaza alte aspecte si in general membri care voteaza in cereri primesc 3 zile suspend pe forum. Fiecare membru care indeplineste cerintele minime cerute in modelul de cerere este selectat pentru interviu. Daca trece interviul cu brio primeste Trial Heler pentru o saptamana in care trebuie sa domenstreze ca are capacitatile necesare pentru a ramane in functie.

Sper ca raspunsul meu sa sa te lamureasca.

O zi buna.

P.S. Daca esti nemultumit de anumite persoane din staff este mai mult ca sigur vorba despre cei care doneaza si nu vor sa imi asculte sfaturile, ma refer la cei care doneaza si primesc remove dupa cateva zile...

Sunt lamurit complet. Pai sa zic de ce am facut acest topic. Adica ar fi mai frumos atunci cind din staff is mai activi pe intregul forum. Spre exemplu eu intii intru pe forum si sunt atras de sectiunea de "photoshop " dar din pacate acolo nu e nimeni e totul off. Imi place cind se discuta diferite probleme in complet. Si nu cer anume pentru asta sa fie introdusa, dar iata la ce voiam sa ajung. Ca sa zic, eu cind am facut prima oara cerere pentru helper eram pe forum de citeva saptamini si asistam la diferite intimplari etc. Si indrageam forumul mai tare decit sa fiu helper pe server, dar sigur ca atunci erau mai multi si mai mult se discuta decit acum. 
Desigur o sa primesc in raspuns, ca "daca-mi place postez " dar singur sa postez nu e aceea atractie. Daca ma intelegi.
Bine eu am inteles ce mi-ai lamurit.

P.S. Craciun Fericit :)

• Admin

Dupa cum vezi forumurile la acele sectiuni de entertainment, suport si informatii random sunt pustii, chiar mai pustii decat studiourile TVR 1 si inutile in acelasi timp. Le stersesem intr-un timp, dar cineva plictisit de viata le-a adaguat; cu ce scop chiar nu stiu.

P.S. La multi ani de 1 decembrie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...