Admin yasha Posted January 12, 2016 Admin Share Posted January 12, 2016 Comunitatea Addicted2.ro cauta echipe sa administreze SERVERE hostate de noi sau COLABORATORI ( Cabal, WOW, CONQUER, Lineage II, SilkRoad, SCRIPTERI sa-mp, CS 1.6, Metin2, MuOnline etc ...) Cautam oameni cu cei sapte ani de acasa, cu experienta si doritori sa se alature echipei noastre. Mai jos va puteti prezenta abilitatile, dar si cateva cuvinte despre voi: nume: varsta: experienta: cu ce anume puteti ajuta comunitatea: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandistu Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 nume:Forum,steam: Bandistu Minecraft:alex97180 Cs 1.6 :alex97180 # add2 varsta:mda 12 experienta:Java Skript si SQL C++ cu ce anume puteti ajuta comunitatea:da mda in primul rand da am 12 ani da stiu sa scriptez cat de cat decent deci si as vrea sa ma alatur la voi pentru ca na as putea ajuta comunitatea Link to comment Share on other sites More sharing options...
qRuby Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 nume: qRuby varsta: 19 ani. experienta: 97% in scripting SA:MP, am ajutat comunitatea b***** cu un sistem de Pet. cu ce anume puteti ajuta comunitatea: Pot sa va ajut pentru a optimiza serverul de SA:MP si sa facem un server frumos si o comunitate frumoasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwiStMC Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 (edited) Nume:Fieraru Nick:Stefan Oras:botosani ID Skype (optional):nu am Varsta:13 ani Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?:este cel mai fain servar O mica prezentare generala:pai as vrea si eu cv helper nush cum pot face rost contacteaza-ma facebook:Fieraru Stefan o poza cu un tigru alb negru Edited January 27, 2018 by TwiStMC sunt foarte activ pe assasins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cocolix Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Nune ion Vîrsta 20 ani experienta A mai fost moderator la un server creat de un Russ pot ajuta comunitatea ca sa fie ordine pe server Link to comment Share on other sites More sharing options...
RARESA Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 (edited) NICK(RARESA) vastra 21 de ani sunt un bun helper si chiar ajut persoane care au nevoie sami dati :helper sau moderator Edited October 30, 2020 by RARESA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Acest topic nu mai este valabil. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts