LycaNiaN Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Poate unii dintre voi cunoasteti serverul de mirc irc.quakenet.org , aici ne putem face reclama destul de buna , nu numai comunitati dar si serverelor care le detine aceasta comunitate ... Pareri ceva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SirLucane Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 daca ar ajuta la ceva , dar nimeni nu foloseste mirc-ul cred :icon1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LycaNiaN Posted October 4, 2011 Author Share Posted October 4, 2011 Parerea voastra incercati irc.quakenet.org este un server de mirc foarte vechi care este folosit doar pentru gaming canale romanesti : #pgl.ro (aici isi desfasoara activitatea PGL-ul) #acl.ro #pcw.eu (canalul meu) #we.are.pro (canalul meu si al unui tovarasi) #mvp (canalul meu) Daca intrati intai intrati pe #pgl.ro si veti vedea ca undernetu e ... sub nivelul mircului la ora actuala . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts