Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Battle: Los Angeles


CEO

Recommended Posts

Regia: Jonathan Liebesman

Cu: Michelle Rodriguez, Bridget Moynahan, Aaron Eckhart

Gen film: Acţiune SF

De mult timp se semnalau apariţii ale OZN-urilor în diverse puncte ale globului - la Buenos Aires, Seul, în Franţa, Germania sau China. Dar în anul 2011, ceea ce fuseseră odată apariţii trecătoare ale acestor obiecte zburătoare, devin o realitate terifiantă când Pământul este atacat brusc de forţe necunoscute. Oamenii de pe întreaga planetă asistă neputincioşi la căderea marilor oraşe ale lumii. Los Angeles devine ultima redută a omenirii într-o bătălie pe care nu o anticipase nimeni. Totul ajunge să depindă de un sergent din marina americană (Aaron Eckhart) şi plutonul lui, încropit în grabă, care trebuie să se lupte cu un duşman cum nu s-a mai văzut până acum.

Columbia Pictures prezintă, în asociere cu Relativity Media o producţie originală, Invadarea lumii: Bătălia Los Angeles. În film joacă Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Ramon Rodriguez, Bridget Moynahan, Ne-Yo şi Michael Peña. Regia îi aparţine lui Jonathan Liebesman. Producătorii sunt Neal H. Moritz şi Ori Marmur. Scenariul este semnat de Chris Bertolini. Producătorii executivi sunt Jeffrey Chernov şi David Greenblatt. Directorul de imagine este Lukas Ettlin. Scenografia este semnată de Peter Wenham. Montajul e realizat de Christian Wagner. Efectele vizuale au fost create de Everett Burrell, costumele, de designerul Sanja Milković Hays, iar muzica a fost compusă de Brian Tyler.

Trailer:

Sursa: www.cinemagia.ro

Autor: robbiex2

Text prelucrat: dumb0

Link to comment
Share on other sites

Efectele si coloana sonora sunt foarte slabe ! Nu se merita vazut la Cinema...parerea mea :lol:

dupa parerea mea orice film merita vazut la cinema :angry2: in fuctie de genul de film care ti place ;)

m am uitat la Avatar acasa cu sora mea si am adormit amandoi, iar cand am fost la cinema si l am vazut 3D nu mi venea sa cred ca un film de genu asta ma poate atrage atat de mult :)

Link to comment
Share on other sites

dupa parerea mea orice film merita vazut la cinema :lol: in fuctie de genul de film care ti place :)

m am uitat la Avatar acasa cu sora mea si am adormit amandoi, iar cand am fost la cinema si l am vazut 3D nu mi venea sa cred ca un film de genu asta ma poate atrage atat de mult :angry2:

Nici nu se compara battle LS cu Avatar.

Este o diferenta uriasa intre cele doua , avatar a fost realizat cu un buget de 500.000.000 $ pe cand battle los angeles a fost realizat cu un buget de 100.000.000$ (LowBudget-catalogat in U.S.A)

Filmul tot 3D l'am vazut (battle l.a) insa cum spuneam...nu are efecte,actiunea este previzibila,coloana sonora lasa de dorit si ar mai fi multe de spus despre acest film.

Bine nu spun ca nu merita vazut insa sunt multe alte alternative pe care le poti alege la Cinema !

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...